Nova sezona popodnevne mozaične emisije Kod nas doma

Na HTV1…

S početkom nove Jesenske sheme HRT kreće i s novom, četvrtom sezonom popodnevne mozaične emisije Kod nas doma

Kod nas domaPrvi program Hrvatske televizije (HRT-HTV1) s početkom nove Jesenske sheme kreće i s novom, četvrtom sezonom popodnevne mozaične emisije Kod nas doma. A u njoj gledatelje očekuju nove priče i nova uzbuđenja: Svaki radni dan u popodnevnim satima vodimo vas u svijet popularne kulture, glazbe, gastronomije, mode, filma, hobija, dizajna, suvremene psihologije. Opuštamo, donosimo dobre vibracije, potičemo na promjenu stila života, učimo i zabavljamo.
Kod nas doma– Tako ponedjeljkom donosimo novosti iz svijeta filma, kazališta, dizajna, glazbe. Poznati hrvatski kuhari pripremaju zanimljiva jela. Radimo vaš “make over”, spajamo gledatelje i modne dizajnere. Javljamo se s važnih zabavnih i društvenih događaja te sviramo uživo. Utorkom u kuhinji Morane Zibar i Ksenije Erker svašta se priprema. Uz suze i smijeh, “kuhaju se” recepti ljubavi, prijateljstva i sreće. Seksualna terapeutkinja gledateljima odgovara na “škakljiva” seksualna i partnerska pitanja. Svaki tjedan na Dolcu provjeravamo što veseli, a što ljuti naše kumice s placa.
Srijedom pripremamo prirodnu kozmetiku, učimo o ljekovitim biljkama jer lijepo je sve što je prirodno. Važno je i reciklirati, zato savjetujemo kako starim, odbačenim stvarima udahnuti nov život. Podučavamo vas jezičnoj i financijskoj pismenosti ali i boljem roditeljstvu. Četvrtkom mijenjamo loše navike za one dobre, mrtva puhala za pustolove, bolest za zdravlje. Ne zapovijedamo ljubimcima, već učimo od njih. Ne tražimo pomoć za sebe, već pomažemo slabijima, različitima i drugačijima. Učimo kako postati bolji ljudi. Petkom u glazbenom talk-showu doznajemo novosti od naših gostiju, a vikend počinjemo izvrsnim svirkama uživo. Tako se petkom u glazbenom talk-showu Uršule Tolj prisjećamo s njima radosnih trenutaka – i veselimo uz njihove goste te njihovim izvrsnim svirkama uživo u našem Studiju 9 – poručuju s HRT-a.

Kod nas doma
Redatelji: Zoran Nikolić, Vesna Luković
Urednica projekta: Maja Tokić
Voditeljice: Barbara Kolar, Iva Šulentić, Uršula Tolj
Urednice: Elizabeta Biočina, Silvana Kolovrat, Lidija Šprajc, Eleonora Korošić Knez, Uršula Tol

Foto: Press – HRT/Renato Branđolica