fbpx

Razigrano poslijepodne uz Marinu Militare!

Uz hokejaše Medveščaka…

MilitareDa su dobri na ledu hokejaši Medveščaka dokazali su tijekom dosadašnjeg dijela sezone, a jučer su igrači Saša Martinović, Andrew Murray i Bill Thomas inače zaštitna lica Marina Militare odjeće, trebali pokazati koliko se dobro snalaze u stolnom hokeju, nešto manjoj inačici najbržeg i najdinamičnijeg sporta na svijetu. U Marina Militare storeu u City Centru One West održan je zanimljiv turnir u kojem su osim igrača nastupili i mnogi posjetitelji, ali i najvjerniji navijači zagrebačkih Medvjeda kojima je ovo bila odlična prilika da izazovu i nadmeću se sa svojim ledenim herojima.
Marinu MilitareUz  stolni hokej, svi prisutni imali su priliku dobiti potpise od igrača, fotografirati se s njima, ali i saznati sve o Marina Militare brendu i koliko se igračima sviđa ova talijanska modna marka i kako se snalaze u manekenskim vodama. Ovo druženje bila je idealna prilika da se predstavi limitirana serija majica nastala u suradnji KHL Medveščak Zagreb i Marina Militare, koja će se prodavati po posebnim cijenama i sigurno će vrlo brzo postati nezaobilazni odjevni predmet istinskih ljubitelja navijača Medveščaka.
Kao odličan i u stolnom hokeju pokazao se i Saša Martinović, koji je dogurao čak do finala turnira, dok su Andrew Murray i Bill Thomas bili malo ‘obzirniji’ prema svojim navijačima te su ipak svoje hokejsko umijeće ostavili za izazove koji ih očekuju na ledu. Uz hokejaše turnir su s velikom napetošću pratili i proslavljeni bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, Marinu Militarenekadašnji boksački profesionalac Stjepan Božić, uvijek nasmijana pjevačica Colonie Indira Vladić koja je ujedno bila i sudac cijelog turnira te voditeljica Ines Preindl koja je veliki ljubitelj hokejske igre. Voditelj programa bio je Ivan Vukušić, koji je odlično ‘plivao’ u hokejskim vodama i pokazao zavidno znanje u poznavanju stolno hokejskih pravila.
Marina Militare i KHL Medveščak Zagreb još su jednom pokazali kako vrhunska moda i vrhunski sport daju odličnu kombinaciju, a navijači i simpatizeri Medveščaka, ali i Marina Militare branda sigurno će s nestrpljenjem čekati novo druženje sa svojim omiljenim hokejašima.

Foto: Press Scena.hr