fbpx

Hokejaš Medveščaka Gal Koren u ‘Čiribu Čiriba’!

S Lukom Vidovićem…

Gal KorenGal Koren, hokejaš Medveščaka bio je u subotu 14. prosinca Lukin poseban gost koji je, ovom prilikom, opisao kako izgleda njegov život na ledu. Jednom mjesečno ‘Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem‘, dolaze u Kulturno informativni centar, zabavljaju mališane i predstavljaju gosta posebnog i interesantnog zanimanja. Klinci i klinceze brzinom munje ulaze u dvoranu, zauzimaju najbolju poziciju i nestrpljivo čekaju početak programa. Luka Vidović izlazi na pozornicu, pozdravlja djecu i njihove roditelje i započinje predstavu iluzionističkim trikovima. Svaki trik  publika pomno prati, pokušavajući dokučiti u čemu je ‘kvaka’.  Nakon ‘čarobiranja’, dolazi na red edukativni dio programa pri čemu Luka najavljuje svog gosta, a na pozornici mu se pridružuje Gal Koren.
Luka VidovićKako se postaje hokejašem? Da li je hokej na ledu opasan sport? Koliko je teška njihova oprema? Gdje putuju? Kako izgleda trening Medvjeda?
Samo su neka od mnogobrojnih pitanja koja su zanimala najmlađe. Gal je, u maniri pravog profesionalca, vrlo opširno i strpljivo odgovarao, trudeći se zadovoljiti dječju radoznalost. Uslijedilo je zajedničko fotografiranje, dijeljenje autograma i raznovrsnih poklončića kojima Čiribu Čiriba i vesela zanimanja uvijek razveseli svoje najmlađe posjetitelje. Ukoliko ste bili na predstavi, kupnjom ulaznice sudjelovali ste u UNICEF – ovoj humanitarnoj akciji za djecu Filipina, čije je domove pogodio razorni tajfun.
Tijekom cijele 2013. godine, predstava Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem upoznala nas je s brojnim raznovrsnim i interesantnim zanimanjima, od stomatologa, veterinara, kontrolora leta, timaritelja životinja, učiteljice razredne nastave pa sve do hokejaša Medveščaka. Već idući mjesec, u novoj godini, nastavlja istim tempom, pripremajući mnoga iznenađenja i zanimljivosti za najmlađe.
Medvjedima želimo puno sreće i uspjeha u nadolazećim utakmicama, a tko će bit Lukin gost u siječnju, saznat ćete uskoro!

Foto: Press Scena.hr