fbpx

Hokejaši Medveščaka na čiribu čiriba!

Dječji program Čiribu čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem.

Luka Vidović ‘Čiribu Čiriba i vesela zanimanja’, kao dio svog programa, dovode hokejaše Medveščaka. ‘Zig-zag, Medveščak!’, navijački je slogan koji sve češće možemo čuti na ulicama Zagreba, zagrebačkim kafićima i radio postajama. Donedavno, ne tako popularan sport u Hrvatskoj, danas puni ledenu dvoranu Doma sportova i Arenu Zagreb, stvarajući euforiju među svim generacijama. Redovna sezona za Medveščak započela je 6. rujna 2013. i trajat će do 4. ožujka 2014. godine. ‘Medvjedi’ će igrati ukupno 54 utakmice, 27 na domaćem terenu i 27 gostujućih utakmica. U pretrpanom rasporedu, našli su vremena i za najmlađe i odazvali se na poziv da svojim sudjelovanjem u dječijem programu ‘Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem‘, predstave svoje zanimanje i njihov ‘život na ledu’. Od svake kupljene ulaznice donirati će po 5 kuna za UNICEF – ovu humanitarnu akciju za djecu Filipina, čije je domove, nedavno, pogodio razorni tajfun i pritom odnio 12 tisuća ljudskih žrtava. Razveselimo one kojima je to najpotrebnije, neka i oni osjete dio božićne čarolije i blagdanskog mira. Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju poklončići, smijeh i sudjelovanje u trikovima iz ‘Lukine čarobne kutije’.
S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme.
Zimski sport u zimsko doba, 14.12. u 11,00 sati u Kulturno informativnom centru, Preradovićeva 5/1!
Ulaznice se kupuju isključivo na dan predstave, od 10 – 11 sati u prostorijama Kic-a. Cijena ulaznice, u slobodnoj prodaji iznosi 25 kuna, no ukoliko rezervirate svoje ulaznice na vrijeme na rezervacije@menart.hr, iste kupujete na dan eventa po cijeni od 20 kuna.

Foto: Press Scena.hr