fbpx

U HNK održana humanitarna izvedba predstave Orašar

Zagreb…

OrašarU petak je u Hrvatskom narodnom kazalištu održana humanitarna izvedba predstave Orašar, a ukupni prihod namijenjen je OŠ Grigora Viteza u Zagrebu. Humanitarnu izvedbu Orašara u novom ruhu, čiju koreografiju i režiju potpisuje Vladimir Malakhov, podržale su i mnoge osobe iz javnog života; Jadranka Sloković, Ljubo Pavasović Visković, Zlatko Mateša, Krešimir Macan, Tomislav Vlahović, Aleksandar Milenović, Ankica Mamić i drugi.
– Veseli nas da smo mnogim našim prijateljima i rotarijancima omogućili da uživaju u ovoj prekrasnoj predstavi i da smo zajedno učinili dobro djelo u ovo adventsko vrijeme. Zahvaljujemo Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu što nam je omogućilo da uz popularnu baletnu bajku ostvarimo još jednu svoju humanitarnu misiju – izjavio je Tomislav Vlahović.
– Ovo je druga humanitarna predstava kojom se podupire OŠ Grigora Viteza koja već dugi niz godina uspješno provodi integraciju djece s teškoćama u razvoju u redovni osnovnoškolski sustav i kod svih učenika potiče toleranciju na različitost. Tako je prihodom od humanitarne izvedbe predstave „Ciganin, ali najljepši“ održane u svibnju ove godine, obnovljeno igralište škole – poručuju organizatori.

Foto: Press