Ulaz na sve predstave besplatan: Susret kazališnih amatera Zagreba
Piše: redakcija On 20 ožu., 2017 At 12:19 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Skaz…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Besplatan ulaz, Skaz41. Susret kazališnih amatera Zagreba – SKAZ, održava se od 18. ožujka do 02. travnja 2017. godine u Centru KNAP i u programu nudi 40-ak predstava koje se mogu pogledati besplatno.
Ove godine SKAZ je započeo otvorenjem uz dvodnevni program ‘Malog SKAZA’ koji se po prvi put održao kao samostalan program, a drugo iznenađenje za sve posjetitelje bit će – AFTERSKAZ PARTY!!!
Dok je Mali SKAZ, koji je bio rezerviran posebno za one najmlađe sudionike/glumce amatere pogledalo više od 600 posjetitelja, od petka 24. ožujka do nedjelje 02. travnja slijedi onaj za “velike” glumce na čijem se programu nudi čak 40-ak predstava i popratnih razgovora uz okrugli stol na temu izvedbe.
– Zadnjeg dana Skaz-a, 2. travnja od 21.00 sat pozivamo sve sudionike kao i sve ostale ljubitelje kazališta, glazbe i zabave na prvi AfterSKAZ patry kad će se proslaviti još jedan uspješno završen SKAZ – pozivaju organizatori.
SKAZ je već 41 godinu za redom poligon zagrebačkim amaterskim kazališnim organizacijama iz kojih su se pojedinci profilirali u profesionalne kazališne umjetnike.
Program je realiziran uz potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba, a ulaz na sve predstave je besplatan.

Foto: Press

comment closed