fbpx

The Voice: Polufinale – odlučuje isključivo publika!

Show…

Polufinale showa The Voice – najljepši glas Hrvatske

VoiceVoiceU polufinale showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ plasiralo se osmero pjevača, po dvoje iz svakog mentorskog tima. To su Alen Bičević i Jure Brkljača iz Tonyjevog tima. Iz Ivanovog tima natjecanje nastavljaju Marin Jurić Čivro i Iva Gortan. Jacquesov tim predstavljaju Dino Petrić i Nina Kraljić, a Indirin Mateo Resman i Ana Opačak. Četvero njih, po jedan iz svakog tima, napustit će natjecanje. O tome kojih četvero ulazi u finale, odlučuju Voiceisključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja. Nakon izvedbi svojih natjecatelja, mentori će moći samo dati preporuku, odnosno reći za koga bi se i zašto odlučili da imaju tu mogućnost.
Pred nama su još samo dvije emisije showa. Mentori i publika odabrali su osmero najboljih. Najteži zadatak sada imaju upravo natjecatelji – izvedbom uvjeriti publiku da su baš oni ti koji zaslužuju ući u završnicu natjecanja za titulu najljepšeg glasa Hrvatske. U petoj emisiji uživo, polufinalisti će se posljednji put boriti protiv natjecatelja iz svog tima – jedan na jedan.
Gledatelji će, osim glasovajem, u emisiji sudjelovati i svojim komentarima kao i fotografijama putem svih društvenih mreža. Isto tako, 15 minuta prije i 30 minuta poslije emisije, na stranici web.hrt.hr emitirat će se ekskluzivni program iz studija ‘The Voicea‘.
Polufinale showa na rasporedu je u subotu, 18. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20,00 sati.

Foto: Dario Njavro za HRT