Zoran Vakula: Nakon šest sunčanih i vrućih dana…
Piše: redakcija On 31 srp., 2015 At 05:54 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Jezera…

Zoran Vakula pripremio zanimljivu prognozu dolaska i odlaska posade s broda

Zoran Vakula– Što se vremena tiče, dolaze nam ponovno stabilniji i topliji dani. Večerašnji burni i buroviti program u Sv. Filipu i Jakovu dodatno će obilježiti i ‘Plavi mjesec’ – drugi puni mjesec ovoga srpnja koji će biti vidljiv i sutra na Silbi, gdje će program završiti uobičajeno, do ponoći, nakon koje je ponovno moguća kiša i grmljavina. Srećom, vedra atmosfera na Brodu i oko njega rastjerat će oblake pa će već u drugom dijelu dana u Malom Lošinju vremenski uvjeti biti gotovo idealni za nove radionice, kazališne predstave i druženje s piscima – rekao je Zoran Vakula.
Nakon što je jučer oduševio publiku u Jezerima, Brod knjižara – Brod kulture stigao je u Sveti Filip i Jakov, kako bi stanovnicima i posjetiteljima pružio ponudu od nekoliko tisuća naslova iz brodske knjižare te predstavama, književnim večerima, radionicama i glazbenim nastupom obogatio turističke, kulturne i društvene sadržaje ovog mjesta. A jučerašnjim gostovanjem u Jezerima završila je i prva polovica jadranske turneje Broda knjižara – Broda kulture, a povodom ulaska u drugu etapu plovidbe kulturno-zabavne družine, Zoran Vakula je pripremio nesvakidašnju prognozu mijene ljudi na Brodu.
Zoran Vakula– Nakon šest sunčanih i vrućih dana, i relativno mirnih, noćas smo u Jezerima proživjeli neveru – pljuskove, grmljavinu, buru. Danas ćemo doživjeti još jednu promjenu – ne vremena, već ljudi. S Broda nam odlazi Maja Hrgović, koja nam obećava ‘Živjet ćemo bolje’, barem prema naslovu njenog nagrađivanog romana te Cody, kojeg možete slušati na Glasu Hrvatske i čitati na blogu hrt.hr-a, a dolaze nam Olja Savičević Ivančević i Dubravko Torjanac – najavio je Vakula.
Nakon Sv. Filipa i Jakova brod će posjetiti 1.8. Silbu, 2.8. Mali Lošinj, 3.8. Rab, 4.8. Vir, 5.8. Tkon, 6.8. Zlarin i 7.8. Trogir.

Foto: Press

comment closed