fbpx

Zoran Vakula oduševio najmlađe u radionici ‘Meteo ćakule’!

Vela Luka…

Zoran Vakula– Drago mi je što ću biti dio ekipe projekta Brod knjižare – Brod kulture, ne samo zato što će me to potaknuti da pročitam pokoju knjigu, malo se kulturno uzdignem i posjetim mjesta i krajeve Lijepe naše u kojima još nisam bio, nego i stoga što ću promovirati meteorologiju, posebice vremensku prognozu, ćakulati o njoj, ponekoga možda i ponešto naučiti, a i nagovoriti na praćenje meteoroloških sadržaja na medijskim platformama HRT-a – rekao je glavni Zoran Vakulameteorolog HRT-a Zoran Vakula.
Hrvatska radiotelevizija (HRT) ovoga će ljeta od 25. srpnja do 8. kolovoza biti medijski pokrovitelj kulturno-turističke manifestacije pod nazivom Brod knjižara – Brod kulture, u okviru koje će se održavati i Meteo ćakule Zorana Vakule, glavnoga meteorologa Hrvatske radiotelevizije.
Mještani Vela Luke zajedno sa svojim gostima, jučer su se oduševili bogatim programom Broda kulture. Najmlađi su uživali u edukativnoj radionici ‘Meteo ćakule’ koju je vodio meteorolog Zoran Vakula te Pop – Rock glazbenoj školi. Odrasli su uživali u književnoj večeri. Brod knjižaru – Brod kulture jučer je u Vela Luci posjetila i Ana Lederer, publicistkinja, teatrologinja te prva žena na čelu Hrvatskog narodnog kazališta.
Nakon što je jučer oduševio publiku u Vela Luci, Brod knjižara – Brod kulture danas je stigao na Lastovo, kako bi stanovnicima i posjetiteljima pružio ponudu od nekoliko tisuća naslova iz brodske knjižare te predstavama, književnim večerima, radionicama i glazbenim nastupom obogatio turističke, kulturne i društvene sadržaje ovog mjesta.

Foto: Press