fbpx

Sokolović: Gledajte sad kazalište jer poslije će biti kasno

Vela Luka…

Predstava Međuigre 0-24

Zijah Sokolović– Brod knjižara – Brod kulture festival je književnosti, ali i kulture u najširem smislu riječi te je zahvaljujući organizatorima i sponzorima postao ljetna  tradicija. Izuzetno mi je drago što mogu dati svoj obol ovakvim kvalitetnim manifestacijama, a moram priznati kako me veseli i druženje s književnicima na brodu. Broj ljudi koji se jučer okupio u Makarskoj na predstavi, samo je dokaz  da i dalje postoji veliki interes za kazalište. Gledajte sad kazalište jer poslije će biti kasno! – rekao je Zijah Sokolović.
Brod kulture jučer je u Makarskoj započeo svoju devetu turneju konferencijom za medije i predstavljanjem domaćih i stranih autora. Posebnu pozornost izazvala je najnovija kazališna predstava ‘Međuigre 0-24’ poznatog glumca i redatelja Sokolovića koji na aktualan način u formi cabareta govori o današnjici. Više od 400 posjetitelja okupilo se u Ljetnom kinu u Makarskoj, a Zijah Sokolović dočekan je ovacijama.
Brod kulture danas je uplovio u Velu Luku na Korčuli, a zz promociju mađarskih i hrvatskih pisaca s početkom u 21,00 sati posjetitelji mogu uživati i u kazališnoj predstavi ‘Međuigre 0-24‘ Z. Sokolovića koja počinje u 21,30 sati.

Foto: Press