U odličnoj formi: Nada Abrus: Možemo i mi u sedmom desetljeću!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 14 kol., 2016 At 01:15 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Može Bojana, ali može i Nada…

ROK TRAJANJA NIJE PROŠAO: Bojana Gregorić Vejzović nedavno je objavila fotografiju na kojoj radi stoj na rukama te poručila da njezina generacija nije još za ‘baciti’, ali je i Nada Abrus uz prigodnu fotografiju naglasila da su u odličnoj formi i žene u 65. godini

Nada Abrus– Ne treba se opustiti, ja sam protiv toga da se žena zapusti. I još jedan detalj, žene trebaju trenirati. Ne zbog dobre linije, nego zbog psihičke stabilnosti. Kad se dobro oznojite, vi ste sretni i zadovoljniji – rekla je Nada Abrus u nedavnom razgovoru za portal Scena.hr. Glumica, koja će ove godine proslaviti 65. rođendan, redovito vježba i zaista je u dobroj formi. A to je dokazala prije nekoliko dana fotografijama na društvenoj mreži uz poruku:
– Možemo i mi u sedmom desetljeću!
Početkom kolovoza nevjerojatnu gipkost otkrila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović. Lijepa glumica na društvenoj mreži objavila je fotografiju na kojoj radi stoj na rukama i špagu.

Bojana Gregorić Vejzović

– Možda nam polako odlazi rok trajanja, ali nismo još za baciti – kroz smijeh je kazala lijepa Bojana za portal Scena.hr.

Foto: Nada Abrus i Bojana Gregorić Vejzović društvena stranica

comment closed