Rade Šerbedžija i Damir Urban otkrivaju otkad se i zašto vole..
By redakcija On 23 lis., 2019 At 03:08 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Na HRT…

5.com s Danielom: Rade Šerbedžija i Damir Urban ovaj petak na HTV1 otkrivaju otkad se i zašto vole…

Rade ŠerbedžijaOvotjedni gosti Daniele Trbović u HRT-ovu zabavnom talk-showu ‘5.com s Danielom‘, u petak 23. listopada u 22.10 sati na HTV1, su glumac svjetskoga glasa Rade Šerbedžija i osebujni glas hrvatske glazbene scene Damir Urban.
Zahvaljujući “znatiželjnoj” Danieli, doznat ćemo što je Krleža davnih dana rekao Šerbedžiji, te kako su se upoznali Rade i Urban, tko ih je upoznao, i zašto se vole i uvažavaju sve ove godine.
Damir UrbanGledatelji će također doznati i zašto Rade Šerbedžija toliko voli ribarenje, ali i zašto Urban ne voli ribariti s njim… a “ribanje i ribarsko prigovaranje” će biti i tema ovotjedne “igrice”.
Zanimljivo će biti vidjeti i što je u emisiji Rade doznao o Urbanu, i zašto će ubuduće glasno srkati juhu. Dakako, dobit ćemo i odgovor na pitanje kako je, kada i zašto glazba postala Urbanu život, a potom ćemo čuti i jednu glazbenu premijeru sa sjajnim Ante Gelo bendom.

Scenaristica: Barbara Zlatar
Redatelj: Vlado Knežević
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Foto: Press

comment closed