fbpx

Povratak hit serije Drugo ime ljubavi

Nova TV…

Ne propustite nove nastavke Drugo ime ljubavi – od 14.siječnja na Novoj TV!

Drugo ime ljubaviObožavatelji popularne dramske serije Drugo ime ljubavi, nakon kratke blagdanske pauze, uskoro će opet uživati u dogodovštinama omiljenih junaka. Naime, serija se vraća na male ekrane već u utorak 14. siječnja, te će gledatelji opet moći pratiti nove zavrzlame i rasplete u napetim epizodama. Vrhunski glumački cast ovog tjedna vraća se i na set kako bi snimili nove nastavke uzbudljive radnje.
Glumica Arija Rizvić koja tumači lik Maje Krpan pauzu je iskoristila kako bi vrijeme provela s obitelji i za putovanja.
Drugo ime ljubavi– Zimske praznike sam prvo provela u rodnoj Rijeci s najbližima, i nakon toga sam provela par predivnih i sunčanih dana u Rovinju. Mogu reći da sam se dobro odmorila i opustila. Novu godinu sam provela s društvom u kućnom ambijentu, te sam nakon Nove s prijateljicama i kolegicom iz serije i prijateljicom Katarinom Baban otputovala u Pariz. Predivno smo se provele, isprobale francuske delicije i posjetile toliko toga. Ovo nam je bio prvi put u Parizu i svakako ćemo se vratiti opet. Veselim se povratku na set, čekaju nas uzbudljive i intrigantne epizode koje trebamo snimiti – rekla je Arija.
Glumica Ecija Ojdanić koja je u seriji utjelovila lik Nade Prpić kaže da joj je kraj godine najljepši dio godine, pa ga je iskoristila za odmor.
– Mogu reći da sam se zaista dobro odmorila. Badnjak i Božić smo proveli kod rodbine, a nakon toga smo s djecom otputovali u Portugal. Tamo smo dočekali Novu godinu i iskoristili još tri dana za skijanje. Svugdje nam je bilo predivno i uživali smo s djecom. Ovo su bili praznici za pamćenje. Sada sam orna i zaželjela sam se snimanja – kazala je Ecija.
Ne propustite nove epizode omiljene serije Drugo ime ljubavi od 14.siječnja na Novoj TV!

Foto: Press