Nada Abrus otkrila tajnu sjajnog izgleda
Piše: Gordana Malašić Lazić On 12 ožu., 2016 At 03:09 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Lijepa glumica…

Žene trebaju trenirati. Ne zbog dobre linije, nego zbog psihičke stabilnosti. Kad se dobro oznojite, vi ste sretni i zadovoljniji, ističe Nada

Nada AbrusNada Abrus izgleda sjajno, a kožu njeguje samo prirodnom kozmetikom. Nije sklona estetskim zahvatima, ni agresivnim tretmanima.
– Zaista bi me jako dugo liječnici morali nagovarati da bi to dobro prošlo i da ću možda biti ljepša, da bih ja na to pristala. Ja sam sebi lijepa i nemam problema s time – rekla je glumica za portal Scena.hr. Dodaje da žena uvijek treba držati do sebe.
– Ne treba se opustiti, ja sam protiv toga da se žena zapusti. I još jedan detalj, žene trebaju trenirati. Ne zbog dobre linije, nego zbog psihičke stabilnosti. Kad se dobro oznojite, vi ste sretni i zadovoljniji – ističe Nada koja je zahvaljujući redovitom vježbanju u dobroj formi. Lijepa glumica je ovog tjedna bila na predstavljanju nove usluge pomlađivanja Poliklinike Sinteza.

Foto: Prisk

comment closed