Dvadesete su IN: Raskošna zabava Velikog Gatsbyja rasplesala Opatiju
By redakcija On 9 srp., 2017 At 10:23 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Opatija…

zabava rasplesala OpatijU petak u Opatiji je bio pravi spektakl! Treću godinu zaredom trg hotela Royal i cijela prilazna ulica pretvorili su se u mjesto raskošne i luksuzne zabave po uzoru na one iz burnih dvadesetih prošloga stoljeća.
Više stotina ljubitelja stila i glazbe ovog razdoblja plesalo je i zabavljalo se do sitnih sati uz poznate jazz, charleston i swing hitove u izvedbi Big Banda Josipa Pepija Forenbachera i solistice Katarine Jurić, ali i njihove novije obrade i interpretacije DJ-a Bura Avantura. Gotovo da nitko od gostiju nije došao bez nekog modnog detalja iz dvadesetih – dame su uživale u perlicama, perju, resicama i biserima, gospoda u cilindrima, tregerima i kariranim odijelima. Trg hotela Royal tako se pretvorio u veliki plesni podij na kojemu su se među stotinama gostiju našli i gangsteri, policajci, plesačice i drugi umjetnici.
zabava rasplesala OpatijuNa samom početku sve svoje uzvanike pozdravio je Veliki Gatsby, a kako je večer odmicala, užarenu i veselu atmosferu nakratko je prekinuo međusobni obračun Velikog Gatsbyja i Al Caponea u koji su se ovaj puta upetljale i njihove ljubavnice. Nije izostala ni atraktivna točka na svili, a ove godine svoje akrobatsko umijeće pokazale su dvije umjetnice. Na zidovima su se projicirali nijemi filmovi, a u barovima posluživali originalni ‘getsbijevski’ kokteli i šampanjac. U ‘siromašnoj’ četvrti nalazila se prava mala kineska četvrt i tržnica, a ljubitelji kocke u Casinu Corleone osvajali su bogate nagrade.
zabava rasplesala OpatijuOvo najveće ljetno događanje grupacije Milenij hoteli privuklo je veliki broj Opatijaca i gostiju iz okolice, ali i jako puno hotelskih gostiju koji su na svoj odmor u Opatiju ciljano došli upravo zbog večeri posvećene Velikom Gatsbyju.
– Ovo događanje naš je najveći ljetni event i kroz ove tri godine održavanja već je postalo prepoznatljiv i lokalnom stanovništvu, ali i gostima koji su na svoj odmor u Opatiju došli ciljano u terminu održavanja događanja. U našim hotelima ovaj vikend nije bilo slobodnih soba i zaista možemo reći da je upravo Great Gatsby Night razlog dolaska gostiju u naše hotele i destinaciju – izjavila je Ranka Gismondi, event manager Milenij hotela.

Foto: Press
Fotogalerija: 

comment closed