fbpx

200-ta izvedba Sasvim sam popubertetio

Zagreb…

Svečana 200-ta izvedba tinejdžerske hit predstave Sasvim sam popubertetio

Sasvim sam popubertetioU GK Žar ptica, u petak 5. travnja 2019. godine s početkom u 11.30 obilježit će se veliki jubilej. Pred prepunom dvoranom učenika viših razreda zagrebačkih osnovnih škola i svečanim uzvanicima, među kojima će biti i kompletan autorski tim, izvest će se 200-ti put predstava Sasvim sam popubertetio. Prije punih 10 godina “Pubertet” jedan od najpopularnijih romana poznate hrvatske spisateljice Sanje Pilić, koji prati probleme odrastanja, na scenu je Sasvim sam popubertetiopostavila Aida Bukvić. Dramatizaciju je napravila Marijana Fumić, za scenografiju i kostimografiju bili su zaduženi Ivo Knezović i Mirjana Zagorec.
U proteklih 10 godina predstavu o prvim ljubavima, završetku osnovne škole i propitivanjima jesam li dovoljno dobar za kročiti u svijet odraslih, na sceni GK Žar ptica vidjelo je više od 40 000 tinejdžera.
U središtu pažnje je petnaestogodišnji dječak Luka kojeg tumači Jan Kerekeš, a njegove ‘frendice’ Zvjezdanu i Mirjanu kroz koje pratimo i žensku perspektivu priče igraju Mia Biondić i Franka Klarić.
U ostalim ulogama: Amanda Prenkaj, Vesna Ravenšćak Lozić, Ana Marija Bokor, Drago Utješanović i Marko Hergešić.

Foto: Press