fbpx

2Cellos: Game of Thrones u Dubrovniku

Score….

17. ožujka izlazi album Score, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova

2Cellos– Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana Igra prijestolja. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovoga puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji – rekao je Stjepan Hauser.
2Cellos su danas objavili ‘Game of Thrones’, prvi singl s nadolazećeg albuma ‘Score’. Riječ je o temi iz hit serijala ‘Igra prijestolja’ koju prati i upravo objavljen, sjajan spot u režiji Darka Drinovca. Uz predivnu glazbu 2Cellos, spotom dominiraju i vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah.
– Uvijek nam je bila velika želja svirati filmsku glazbu i tko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelje – poručuju 2Cellos Luka i Stjepan.

2Cellos
Osim što su 2Cellos veliki fanovi poznatog serijala, ovim su spotom ujedno najavili i izlazak novog albuma ‘Score’! Album izlazi 17. ožujka 2017. godine, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova. Album su snimali s Londonskim simfonijskim orkestrom:

Foto: Promo

Video: