fbpx

Ana Maras Harmander kao Vlado Kalember: Vino na usnama!

Show…

Ana Maras Harmander– Teško mi je bit smirena, teško mi je bit jednostavna. Nisam ja taj tip – izjavila je temperamentna Ana Maras Harmander koja će se pokušati čim više svoj približiti ‘rašpavom’ glasu popularnog pjevača, i to u pjesmi ‘Vino na usnama’.
Nakon što je u prošloj emisiji Ana Maras Harmander kao Pink osvojila 83 boda što je ujedno i maksimalan broj bodova u emisiji ikad u ove tri sezone emitiranja popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, sada ju čeka Ana Maras Harmandernovi izazov, a to je transformacija u Vladu Kalembera.
U šestoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato gledat ćemo i za Hanu Hegedušić koja za zadatak ima pretvoriti se u Danijelu Martinović. Lanu Jurčević nakon Halida čeka transformacija u Seana Paula, Filip Dizdar transformirati će su u Tajči. Fil Tilen će gledatelje i žiri ove nedjelje zasigurno zabaviti s izvedbom i plesnom koreografijom na pjesmu Sexy and I know it od LMFAO.
Žanamari će postati Billy Joel, a Matteo Cetinski odabrao je jokera tako da ćemo tek otkriti tko će umjesto njega zapjevati kao jedinstvene Adele.
Ne propustite novu emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ ove nedjelje u 20.00 sati.

Foto: Press