Ana Maras Harmander i Mario Jukić u performansu za pamćenje
Piše: redakcija On 24 lis., 2016 At 10:30 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Show…

Pobjednica Ana Maras Harmander pružila performans za pamćenje i osvojila maksimalan broj bodova

Ana Maras HarmanderPosljednji nastup jučerašnje emisije ostavio je najbolji utisak na žiri, ali i kandidate. Ana Maras Harmander osvojila je najveći broj bodova i zasluženo pobijedila u petoj emisiji zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Osim Ane Maras Harmander za pobjedu je zaslužan i plesač Mario Jukić koji joj je puno pomogao oko koreografije.
Transformacijom u popularnu Pink i fenomenalnom vokalnom i plesnom izvedbom uspjela je očarati žiri i kolege te osvojiti maksimalan broj bodova. Njena scenska izvedba, odnosno ples s partnerom prepunim akrobacijama, nevjerojatno je preslikala koreografiju spota ‘Try’ pa su Anin fenomenalan nastup svi nagradili, te joj je pri ocjenjivanju dodijeljen maksimalan broj bodova.
Ana Maras Harmander– Moram priznati da si nas zbilja zabrinula da će ti se nešto desiti. Sandra je čak skočila u jednom momentu od straha! Ovo si apsolutno fantastično obavila. Ovo je nešto zbilja, zbilja teško jer ovaj spot kada je sniman ona nije pjevala naravno – rekao je nakon nastupa član žirija Tomo in der Muhlen.
– Pjevala je fantastično s obzirom na ove akrobacije koje je izvodila – komentirala je nastup Sandra Bagarić.
Posebno ju je dojmio dio u kojem je Ana bacivši partnera slomila stol.
– Drugi put si me brecnula kad se polomio onaj stol, jadan čovjek. Pokazat ćeš mi onaj zahvat sa stolom! – našalila se Sandra.
U sljedećoj emisija showa Tvoje lice zvuči poznato, Fil Tilen će nas zabavljati s hitovima od LMFAO, a Hana Hegedušić kao Danijela Martinović. Žanamari će postati Billy Joel, Filip Dizdar Tajči, a Kedžo postaje Carmen. Matteo Cetinski odabrao je jokera tako da ćemo tek otkriti tko će umjesto njega zapjevati kao Adele. Lanu čeka muška uloga Seana Paula, kao i Anu Maras koja će se pojaviti kao Vlado Kalember.

Foto: Press

comment closed