fbpx

Dalibor Petko: Jole i Alex Dojčinović posvađali se tko bolje pleše i tulumari

Show…

Katarina Baban, JoleUrnebesni zubarski izazov nasmijao je sve gledatelje Dalibor Petko Showa na CMC-a, čiju je drugu sezonu otvorio Jole. Popularni pjevač i glumica Katarina Baban, uz pomoć zubarskog pomagala za raširivanja usta, igrali su igru koja je završila posebnom interpretacijom pjesme ‘Duša od papira’, koju je inače Katarina pjevala u showu Tvoje lice zvuči poznato.
Iako imaju puno zajedničkih prijatelja, ovaj dvojac se tek u emisiji upoznao prvi put. Jole je u showu najavio proslavu koncerta povodom 20 godina karijere, koja će se dogoditi 12. Listopada u Ciboni.
Dalibor Petko, Jole, Alex Dojcinovic– Potrudit ćemo se da to bude večer za pamćenje – rekao je Jolin menadžer Pero Kozomara.
U emisiji je gostovao i prvi Jolin suradnik, Milan Terze, koji je svirao s Jolom i prije njegove prve pjesme.
– Nikad nismo bili zaljubljeni u istu djevojku. Odjeću smo dijelili, ali žene nismo- otkrio je Terze priznavši da su jednom bili budni tri dana u komadu i da se i danas zovu braćom.
Jolina dobra prijateljica, dizajnerica Aleksandra Dojčinović također se pojavila u emisiji, a njezino gostovanje završilo je simpatičnom svađom. Naime, njih dvoje se nisu mogli dogovoriti tko može vise tulumariti i tko bolje pleše.
– Već si prestar, pregazilo te vrijeme – bockala je Aleks Jolu, a on joj je rekao da je puno bolji plesač od nje.
– Pa već godinama imaš jedne te iste pokrete – smijala se Aleksandra. No brzo su se složili da se podjednako smiju, da su vrlo galantni jedan prema drugom i da je među njima veliko prijateljstvo, koje traje već osam godina.

Foto: Promo