fbpx

Denis Barta koji je ganuo cijelu Hrvatsku ove nedjelje u Supertalentu

Show…

Ove nedjelje, Denis Barta će nastupiti s pjesmom Miše Kovača, ‘Ostala si uvijek ista’

Denis BartaNakon što smo dobili prvih šest finalista showa Supertalent, ove nedjelje u pretposljednjoj polufinalnoj emisiji nastavlja se potraga za još dvije točke koje će se u finalu boriti za titulu šestog pobjednika Supertalenta.
U četvrtoj emisiji uživo vidjet ćemo novih desetero polufinalista koji su svojim nastupima na audiciji oduševili žiri, a brojni od njih i pokupili simpatije gledatelja. Jedan od takvih natjecatelja koji ne samo da je osvojio simpatije, već i rasplakao žiri i publiku te ganuo gledatelje jest pjevač Denis Barta.
– Toliko si me dirnuo da sam plakala cijelo vrijeme! Toliko te volim da ti ne mogu opisati, bio si divan – poručila mu je Maja koja tada nije mogla suspregnuti suze.
ShowOve nedjelje, Denis Barta će nastupiti s pjesmom Miše Kovača, ‘Ostala si uvijek ista’ te još jedanput potvrditi Martinin komentar da je ‘biće koje živi na jednom potpuno višem, plemenitijem, raskošnijem nivou u odnosu na nas’.
Ove nedjelje očekuje nas i četvrti zlatni gumb, Elena Brnić, koja je svojim pjevanjem oduševila sve, a posebno Maju Šuput koja ju je stiskom zlatnog gumba lansirala u polufinale gdje će se Elena predstaviti s pjesmom Jessie J, ‘Flashlight’.
Violončelistica Natalija Stanisavljević, prema sudu žirija, ‘rubno’ je prošla u polufinale, a hoće li ih ovoga puta, prema njihovoj želji, uspjeti demantirati, ostaje nam za vidjeti.
Nakon što su na audiciji žiri ‘izuli iz cipela’ svojim akrobacijama na žici, akrobatski duo iz Niša, Aleksandar i Filip, u polufinalu najavljuju spektakl, a glavni element nastupa bit će im vatra! Vidjet ćemo još i nastup trinaestogodišnjeg mađioničara iz Splita, Daniela Đogaša koji će i ovoga puta pokušati zaintrigirati žiri svojim trikovima.
Četvrta emisija uživo obilovat će raznolikim plesnim stilovima, pa će tako gledatelji uživati uz break dance koji će izvesti skupina Criminalz Breakerz, hip-hop popping kojega predstavlja pobjednik slovenske verzije Supertalenta Jernej Kozan, strastveni flamenco predvođen skupinom mladih plesačica iz grupe Flamenco Split. Show dance predstavit će plesačica Dora Pavlić, a nevjerojatne piramide, dizanjima, skokove, cheerdance pokazat će Cheerleading klub Lana.

Foto: Press