fbpx

Goran Grgić o ulozi soboslikara, glumca i ljubavnika

Predstava Dekorater…

Goran Grgić kaže da uživa igrati u predstavi Dekorater jer je slojevita, ima puno obrata i zabavna je

– Dekorater je glumački tekst. Osim što je Donald Churchill priznati svjetski dramatičar, on je i glumac. U priči se događaju veliki i iznenađujući obrati i to, naravno, veseli igrati. Uloga baš ponese, a ima i dovoljno mjesta za improvizaciju. Možeš na svoj neki način igrati ulogu, razigrati je – rekao je Goran Grgić za portal Scena.hr.

Goran GrgićOvog utorka u kazalištu Vidra premijerno je izvedena nova komedija Kazališta Lectirum. Goran Grgić, Ksenija Pajić i Ines Bojanić oduševili su publiku u predstavi Dekorater. A za odličnu režiju zaslužna je Nina Kleflin. Prema reakcijama publike može se reći da je Dekorater jedna od ovogodišnjih najboljih kazališnih komedija. A jedan od razloga je i što je sjajan tekst Donalda Churchilla uspješno prilagođen našim prostorima.

Goran Grgić

– Iako je tekst zabavan, on nije nimalo jednostavan, slojevit je i vrlo pametno sročen – dodao je Grgić, koji u predstavi upada u ljubavni trokut. Neodoljiva komedija Dekorater donosi niz obrata i duhovitih erotskih aluzija. Maša (Ksenija Pajić) se vraća u svoj stan te shvati da nije pobojan, kao što je bilo dogovoreno. Soboslikar – Dekorater (Goran Grgić) tek počinje s radom. U stan iznenada ulazi supruga (Ines Bojanić) muškarca s kojim Maša ima ljubavnu vezu u nakani da sve ispriča Mašinom suprugu koji je na poslovnom putovanju…

Goran Grgić

A kako je bilo na premijeri, pogledajte na linku.

Foto: Scena.hr