fbpx

Indira Forza: Veseli me samostalni put kojim hrabro i odlučno koračam

Video…

Indira Forza: Greška u genu

Indira Forza– Pjesma ima zanos, moć i silu da vas pokrene dok ju slušate na radiju ili u klubu. Moja energija je uvijek prisutna u bilo kojem glazbenom izričaju, a to me je i potaknulo da se emotivno razigram na novoj pjesmi. Veseli me samostalni put kojim hrabro i odlučno koračam sa svojim novim/starim timom ‘Mihaljević’ koji radi jednakim žarom kao i ja – izjavila je Indira Forza.
Nakon uspješnog prvog samostalnog albuma ‘Valkira’, za kojeg je osvojila nominaciju za Porin, Indira Forza iznenadila je novim, svježim zvukom i produkcijom u novom hit singlu ‘Greška u genu‘. Hitmakerskom dvojcu – Branimir Mihaljević & Neno Ninčević, u ovoj pjesmi pridružio im se Slobodan Veljković Coby, poznat po svojim uspješnim suradnjama s mnogim regionalnim zvijezdama, čime Indira Forzaje pjesma dobila novi zanimljiv zvuk koji će se slušati u cijeloj regiji, na mnogim Indirinim koncertima ovoga ljeta.
Za sjajan make up i popularni “wet look“ zaslužan je Indirin glam tim Vikler i ruž koji je odlično nadopunio stajling u kojem dominira crveni voluminozni mantil s potpisom dizajnerskog dvojca Twins by Begović &Štimac. Spot je režirala Sandra Mihaljević, a sniman je noću u Zagrebu i Ljubljani, što je dodatno začinilo moćan tekst koji govori o snažnoj, ali povrijeđenoj ženi u nikad do sada ispričanoj priči.
Ako je suditi prema pjesmi ‘Greška u genu’, Indira Forza je pravi glazbeni kameleon i jesen bi mogla biti puna iznenađenja kada je u pitanju ova karizmatična pjevačica.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=aW7-bQUCjjU[/embedyt]