fbpx

Pogledajte spot Bojana Jambrošića i repera Ludina!

Bojan JambrošicVideo spot Bojana Jambrošića i repera Ludina, ‘Snove satko sam od ulica’, napokon je gotov. Sedamnaestogodišnji redatelj Matej Matijević ovaj je duet uobličio u video priču koju je snimao po zagrebačkim ulicama te na Zagrepčanki, jednom od najviših nebodera u Hrvatskoj. Spot se snimao dva dana, a duet je nastao prije nekoliko mjeseci kada je Ludin poželio snimiti pjesmu s jednim od najboljih mladih vokala u Hrvatskoj.

Ludin je u reperskim krugovima već dugo poznat, no odlučio se više otisnuti u estradnim vodama. Tako je prije nekoliko godina s Nenom Belanom napravio obradu pjesme ‘Vino noći’, a prije nekoliko je mjeseci snimio i duet Ivanom Radovniković za pjesmu ‘Odlazim zbog ljubavi’.

– Volim žanr glazbe kojim se bavim. Svjestan sam da je ‘rap’ priča često na margini, ali svojim ću duetima i obradama pokazati da to ne treba biti tako. Pun sam energije i inspiracije. Siguran sam da će ‘rap’ opet naći svoje mjesto na estradi. Najviše se veselim novoj ljetnoj pjesmu za koju sam siguran da se svidjeti svima. – kazao je Ludin.

Zagrebački reper tu ne staje. U pripremi je pjesma ljetnog ritma koju će snimiti s još jednom poznatom hrvatskom pjevačicom.

Foto: Matej Matijević

[vsw id=”y0tNPWLDH1I” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]