fbpx

Petar Grašo: Ovo je bila jedna doista posebna večer!

Ljubljana…

Petar Grašo– Prvi koncert u Ljubljani imao sam prije 17 godina i doista je lijepo nakon toliko godina vidjeti u publici svoje vršnjake, ali i ljude koji su mlađi od mog prvog koncerta kako zajedno pjevaju stare i nove pjesme. Ovo je bila jedna doista posebna večer zahvaljujući mojoj divnoj publici i gostima koji su mi se pridružili na bini – rekao je nakon koncerta Petar Grašo.
Grašo je ovaj vikend u rasprodanim Križankama u Ljubljani, sa slovenskom publikom proslavio 20 godina karijere. Najprodavaniji hrvatski muški izvođač u povijesti slovenske diskografije, u Petar GrašoKrižankama je okupio gotovo 3000 obožavatelja. Publika je s jednakim oduševljenjem pjevala stare kultne hitove, kao i nove, poput pjesama ‘Ostat ću uvik isti’, ‘Moje Zlato’, ali i najnovijeg hita ‘Srce Za vodiča’.
Prekrasnu ljubljansku noć uveličali su tako i gosti: Severina, Danijela Martinović, Tonči Huljić, te najveća slovenska glazbena zvijezda Jan Plestenjak. Grašu je u Križankama dočekao, i dobrodošlicu mu poželio i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković.
U sklopu velike proslave 20 godina karijere, Petar Grašo najavljuje i veliki koncert u pulskoj Areni 27.srpnja 2016. godine.

Petar Grašo

Foto: Press