Petar Grašo i Huljić: Veže nas ljubav prema vinu i glazbi
Piše: Gordana Malašić Lazić On 14 svi., 2016 At 03:22 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Iskreni prijatelji…

Mi nemamo plan. Mi živimo naš plan, a to je da radimo pjesme, kaže Grašo

Petar Grašo i Danijela MartinovićPetar Grašo i Danijela Martinović, dugogodišnji prijatelji Tončija Huljića, na predstavljanju njegovog notnog albuma za portal Scena.hr otkrili su zanimljive detalje iz prijateljstva s Tončijem.
– Vežu nas vrlo slična razmišljanja o glazbi, slične filozofije o glazbi i veže nas ljubav prema vinu. Kad imate sve to zajedno, život se pretvara u anegdotu – opisao je Grašo prijateljstvo s  Huljićem.
– Mi nemamo plan. Mi živimo naš plan, a to je da radimo pjesme – dodao je Grašo te nastavio:
– Naravno da nam je plan da neke moje pjesme, koje sam napisao, i neke njegove stavimo u album. To će biti jedan sjajan album, bez namjere da budem neskroman. Sad imamo ‘Srce za vodiča’, ‘Moje zlato’ i ‘Uvik isti’, a još sedam ili osam velikih pjesama, koje će biti kroz nekoliko mjeseci gotove i koje će biti, ja se nadam, još jedan moj zgoditak što se tiče publike.

Petar Grašo, Tonči Huljić

“Tonči ima sve u malom prstu i sve je vrijedno divljenja koliko god to netko volio ili ne”
Petar Grašo, Danijela Martinović, Tonči HuljićRiječi hvale za Tončija ima i Danijela Martinović.
– Mislim da je on u današnje vrijeme jedan rijedak slučaj čija djela govore puno više od riječi. To u što se Tonči transformira, to što je prošao sve glazbene sisteme i pravce i u svakom pliva kao ‘riba u vodi’, od mjuzikla do pjesama, apsolutno sve ima u malom prstu i sve je vrijedno divljenja koliko god to netko volio ili ne – objasnila je Danijela.
Tončijeva najveća podrška, životna i poslovna Tonci Huljic, Vjekoslavapartnerica, Vjekoslava Huljić, otkrila je tajnu njihove bračne sloge i velike ljubavi.
–  Ne postoji tu neki posebni recept, jednostavno ljudi su različiti i svatko od nas je jedinka za sebe, ali nekad u simbiozi s drugom osobom funkcioniramo još i bolje. U svakom slučaju treba ogromna količina ljubavi, razumijevanja i mislim da je onda sve lakše – naglasila je Vjekoslava za portal Scena.hr. Ističe da je njihova ljubav na prvi pogled ostala i danas te kaže da su i dalje zagledani jedno u drugo. (A. Dukić)

Foto: Matej Grgić – Press

comment closed