fbpx

Komedija: Poziv na ukrcaj za najveselije putovanje vlakom u 2018. godinu

Zagreb…

Godina na izmaku u Kazalištu Komedija ispratit će se radosno i raspjevano!

Komedija– S kolodvora Kaptol, na peronu Komedija, posljednja četiri dana u godini krenut će ekspresni vlak, koji će svoje putnike povesti na uzbudljivo glazbeno putovanje u ljepšu i veseliju 2018. godinu. Operetni express 2018 putovanje je prvim razredom preko Budimpešte do Beča i dalje po Europi s prvoklasnim operetnim programom. Kompozicija operetnih arija, dueta i terceta raspjevanog i rasplesanog ansambla Komedije kreće od danas s početkom u 19.30 sati dok će posljednji ovogodišnji vlak, kojim se već tradicionalno obilježava Nova godina u Kazalištu Komedija, krenuti 31. prosinca točno u 17.30 sati – poručuju iz kazališta Komedija.
Za predstojeće putovanje jedino je važno ponijeti dobru volju i vedar duh jer će vlak biti prepun operetnih nota – arija, dvopjeva, tropjeva, višepjeva, uvertira, baletnih točaka, šampanjca, navijača hrvatske nogometne reprezentacije bez pirotehnike i uglađenog osoblja u pratnji vlaka. Autorski tim Vid Balog, Damir Lončar i Krešimir Batinić pobrinuo se kako bi ovo putovanje svim putnicima bilo nezaboravno, a osim prvoklasnog programa, najavljuju i brojna druga iznenađenja.
KomedijaSandra Bagarić, Marija Borić, Vlatka Burić Dujmović, Vanja Ćirić, Sanja Marin, Jasna Palić Picukarić, Vid Balog, Ervin Baučić, Adalbert Turner, Dražen Bratulić, Damir Klačar, Damir Lončar, Igor Mešin, Đani Stipaničev i Domagoj Dorotić, orkestar, zbor i balet Kazališta Komedija povest će publiku na nezaboravno putovanje u novu 2018. godinu. Redatelj je Damir Lončar, a dirigent Krešimir Batinić.
Ulaznice za predstave Kazališta Komedija se mogu osigurati na blagajni Oktogon od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati te na blagajni Kaptol sat i pol prije početka predstave. Također, ulaznice se mogu kupiti i na službenoj stranici kazališta www.komedija.hr. Najnovije informacije dostupne su i na službenoj Facebook stranici te Instagram profilu.

Foto: Press – Ines Novković