fbpx

Massimo: Učinit ćemo Valentinovo nezaboravnim

Za Valentinovo…

Najbolji poklon ovih blagdana: Massimo u Centru Zamet

Massimo– Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam poljubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je ljubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Centru Zamet. Učinit ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom – najavljuje Massimo.
Omiljeni domaći glazbenik potvrdio je svoj status najromantičnijeg pjevača jer je prvi kontingent ulaznica za koncert Massimo u riječkom Centru Zamet za Valentinovo – rasprodan. U prodaju je prije samo dva tjedna puštena posebna ograničena količina blagdanskih paketa za spektakl u Rijeci i ulaznice su u rekordnom roku planule. Svrstalo je to Massima i u vrh top ljestvice najprodavanijih koncerata, a ulaznice za koncert za Dan zaljubljenih u Rijeci očito su bile najbolji poklon ovih blagdana.
„U tvom poljupcu je za mene spas“, „Oba nam srca spaja isti osjećaj“, „Mogu čuti srcem“, „Ljubit ću dok usne mi ne izgore“, samo su neki od stihova kojima je dušu udahnuo Massimo. Glas koji poput Kupidove strijele spaja parove, još će jednom Valentinovo učiniti posebnim danom.
Iako njegova slavna pjesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvijek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan. Ali, nekada ju treba i posebno obilježiti. To ćemo i učiniti 14. veljače u Centru Zamet u Rijeci gdje će jedan od najljepših muških glasova u Hrvatskoj predvoditi najveću proslavu ljubavi. Nebrojeni ljubavni hitovi nizat će se pred riječkom publikom kojoj se Massimo iznimno veseli.
– Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam poljubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je ljubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Centru Zamet. Učinit ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom – najavljuje Massimo.
Ulaznice za ovaj spektakl u Rijeci možete pronaći u sustavu Eventim i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Foto: Press