Mišo Kovač: Pismo moja – novi spot legendarnog pjevača
By redakcija On 31 ožu., 2018 At 01:33 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Video…

Mišo KovačLegendarni Šibenčanin i najuspješniji pjevač zabavne glazbe, Mišo Kovač prošle je godine predstavio novi singl ‘Pismo moja‘, a sada je na red došao i spot u režiji Željka Petreša. Glazbu potpisuje Mišin dugogodišnji suradnik i prijatelj Dušan Šarac, tekst Dinko Škevin, a pjesma pokazuje neraskidivu vezu između pjevača i pjesme koja ga prati kroz cijeli život. U svom glazbenom izričaju Mišo je ostao vjeran svojoj Dalmaciji, pjevajući o njenim ljepotama i običajima.
Njegove pjesme o neprežaljenim ljubavima poput ‘Ostala si uvijek ista’ i ‘Proplakat će zora’ danas imaju kultni status, a njegovu dosljednost i zadivljujuću glazbenu karijeru koja traje više od 50 godina i danas prati veliki broj poštovatelja.
Nezaustavljivi Mišo Kovač posljednji je singl ‘Takav sam rođen’ objavio na proljeće 2016. godine, nekoliko mjeseci nakon koncerta u prepunoj Areni Zagreb. Aktualni Mišin album “The Best of Collection”, objavljen 2015. godine, sadrži 21 antologijsku pjesmu iz bogate Mišine karijere.

Foto: Press
Video:

comment closed