Nagradna igra: Ulaznice za koncert – Miroslav Škoro
By redakcija On 19 lis., 2017 At 02:07 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Nagrađujemo čitatelje…

Koncert The Best Classic – Miroslav Škoro

Miroslav ŠkoroPortal Scena.hr u suradnji s Hit Recordsom nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za koncert The Best Classic – Miroslav Škoro. Koncert će se održati 26. listopada 2017. godine s početkom u 20.00 sati u atraktivnom prostoru kluba The Best na Jarunu.
Kako bi osvojili ulaznice, potrebno je:
1. Lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr,
2. Lajkati nagradnu objavu i podijeliti je na svom zidu (public/javno).
3. U komentar objave tagirati još jednu osobu kojoj bi se koncert svidio, a zatim;
Na mail [email protected] poslati u naslovu ključnu riječ ‘Miroslav Škoro‘., te vaše ime i prezime.
Nagradne ulaznice se podižu na ulazu kluba The Best na Jarunu uz predočenje osobnog dokumenta. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u utorak 24. listopada do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.

O koncertu ‘The Best Classic’ – Miroslav Škoro
Metropola ima novo najbolje mjesto za koncerte i opuštanje. Cijela priča u atraktivnom prostoru The Besta na Jarunu, pod nazivom #TheBestClassic, počela je prije dva tjedna odličnim koncertom klape Cambi.
Novi programi rezerviran je za najbolje domaće izvođače, a koncerti počinju u 20.00 sati, što je odlično vrijeme za sve one željne kvalitetnog, ali i nešto smirenijeg večernjeg provoda. Klupski prostor The Besta za ove je prigode posebno prilagođen, a interijer kluba uređen je uz obilje sjedećih mjesta, idealnih za odmor i neobaveznu zabavu.
A takav će izniman prostor The Besta 26. listopada, ugostiti još jedno veliko i poznato domaće ime, Miroslava Škoru.
Iza ovog poznatog kantautora tamburaške i pop glazbe su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. Kroz svoju glazbenu priču, Miroslav Škoro će vam otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini ili kući. Skladbe koje je pisao sebi i drugima, postale su dio naših života, a pamte se „Ne dirajte mi ravnicu” ,”Šumi, šumi javore”, “Mata”,”Ne vjeruje srce pameti” i “Majko jedina” i mnoge druge.
Ne propustite stoga, zagrebački koncert Miroslava Škore, novi program #TheBestClassic i klub The Best, očekuju vas 26.10. u 20.00 sati.
Ulaznice po cijeni od 50.00 kuna, potražite putem sustava eventim.hr.

Foto: Press

Objava nagrada 24. listopad 2017. godine:

Nagradu 1×2 ulaznice za koncert The Best Classic – Miroslav Škoro osvojili su: Sanja Ivković i Martina Margetić. Nagradne ulaznice podižu se na dan koncerta na ulazu kluba The Best na Jarunu uz predočenje osobnog dokumenta.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

comment closed