Nagrađujemo čitatelje: Ulaznice za ‘Ljetnu špicu’!
Piše: Snježana Županović On 10 lip., 2015 At 04:52 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Nagradna igra…

UlaznicePortal Scena.hr u suradnji s HNK u Osijeku nagrađuju najsretnije čitatelje 4×2 ulaznice za za predstave kazališne ‘Ljetne Špice‘ u HNK u Osijeku. Potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati nagradnu objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Osijek‘, ime i prezime, i napisati koju predstavu želite pogledati u HNK u Osijeku (birate između četiri naslova u programu).
– Treću sezonu zaredom, HNK u Osijeku svojoj publici nudi svojevrsni rezime sezone na izmaku, predstave koje su privukle pozornost i naklonost ljubitelja kazališta po pristupačnoj cijeni od 35,00 kuna. Ovosezonska Špica tako od 12. do 17. lipnja 2015. godine donosi četiri sjajne predstave. Dvije dramske i dvije operne. Nušićevo netom premijerno izvedeno ‘Sumnjivo lice’ i Harmsov ‘Harmsijek’ kako bismo dramski ciklus okončali vedrinom i smijehom, nezaboravnu Puccinijevu ‘La Bohème’ i Mozartova ‘Don Giovannija’ u novom ruhu. Sve kako bismo dostojanstveno kraju priveli još jednu doista uspješnu, plodonosnu kazališnu sezonu i pripremili se za novu prepunu novih sadržaja – poručuju iz HNK u Osijeku.

PROGRAM:
12.6.2015 (19,30 h) La Boheme (Opera g.Pucinnija)
13.6.2015 (19,30 h) Sumljivo lice (Komedija B.Nušića)
16.6.2015 (19,30 h) Harmsijek (Komedija D.Harmsa)
17.6.2015 (19,30 h) Don Giovanni (Opera W.A,Mozarta)

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 12. lipanj:
Nagradu dvije ulaznice za predstavu ‘La Boheme‘ koja je na programu večeras 12. lipnja u HNK u Osijeku s početkom u 19,30 sati osvojila je Ivana Dobrić. Za predstavu ‘Sumljivo lice‘ 13. lipnja dvije ulaznice je osvojila Ana Mikić. Ulaznice se podižu na blagajni HNK u Osijeku uz predočenje osobnog dokumenta na dan predstave. Nagradna igra ‘HNK u Osijeku’ i dalje traje, još stignete osvojiti ulaznice za predstave Harmsijek (16. lipnja) i Don Giovanni (17. lipnja).Ulaznice se podižu na blagajni HNK u Osijeku uz predočenje osobnog dokumenta na dan predstave.

OBJAVA NAGRADA 15. lipanj:
Nagradu 2x dvije ulaznice za predstavu ‘Harmsijek‘ koja je na programu sutra 16. lipnja u HNK u Osijeku s početkom u 19,30 sati osvojili su Ivana Popadić i Kristina Bilić. Ulaznice se podižu na blagajni HNK u Osijeku uz predočenje osobnog dokumenta na dan predstave.

Scena.hr

Scena.hr

comment closed