fbpx

Osvojite ulaznice za spektakl: Blade Runner 2049.

Nagrađujemo čitatelje…

Akcijski SF spektakl Blade Runner 2049. u domaća kina stiže 5. listopada

Blade Runner 2049Portal Scena.hr u suradnji s Continental filmom nagrađuje najsretnije čitatelje s 5×2 ulaznice za projekciju filma: ‘Blade Runner 2049.‘. Kako bi osvojili ulaznice, potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Blade Runner 2049., ime i prezime te gdje želite pogledati film – kina Cineplexx u Zagrebu ili u Cineplexx u Splitu.
Akcijski SF spektakl Blade Runner 2049. u domaća kina stiže 5. listopada 2017. godine. A osvojene ulaznice vrijede 10 dana (od 5.10. – 15.10.) od objave nagrađenih na portalu Scena.hr. Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta. Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 5.10. – 15.10.) kad želite na projekciju filma ‘Blade Runner 2049.‘.
Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u četvrtak 05. listopada do 15,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.

Blade Runner 2049

O filmu Blade Runner 2049.

Ryan Gosling i Harrison Ford u filmu vizionarskog redatelja Denisa Villeneuvea!

Denis Villeneuve trenutno je sigurno jedan od najtraženijih i najatraktivnijih redatelja u Hollywoodu. Nakon nekoliko zapaženih festivalskih filmova kao što su „Polytechnique“ i „Naša majka“ uslijedio je niz iznimno uspješnih i kritički hvaljenih hitova („Zatočene“, „Sicario“) koji je kulminirao prošle godine sa znanstveno-fantastičnom dramom „Dolazak“ ovjenčanom s čak osam nominacija za prestižnu nagradu Oscar, među kojima je bila i ona za najboljeg redatelja. Ove godine očekuje nas nova poslastica ovog proslavljenog vizionara, a riječ je o nastavku jednog od najpoznatijih znanstveno-fantastičnih filmova u povijesti kinematografije – „Blade Runner 2049.“! Ovim putem predstavljamo vam međunarodni TV spot kao ekskluzivnu najavu za ovaj akcijski SF spektakl u kojem su glavne uloge ostvarili Ryan Gosling i Harrison Ford!
Blade Runner 2049Trideset godina nakon događaja iz filma „Blade Runner“, novi istrebljivač – policajac K iz Los Angelesa (Gosling) pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom (Ford), bivšim istrebljivačem koji je netragom nestao prije tri desetljeća…
Premda se malo zna o samoj radnji filma, iz ekskluzivne najave je jasno da nas očekuje prava filmska vizualna poslastica kakve se niti Steven Spielberg niti George Lucas u svojim najboljim redateljskim danima ne bi posramili snimiti. Film „Blade Runner“ iz 1982. godine nije postao blockbuster u pravom smislu te riječi, ali kako je vrijeme odmicalo iz godine u godinu dobivao je sve kultniji status, a danas se smatra jednim od najboljih znanstveno-fantastičnih filmova ikada snimljenih koji je na izrazito realan način predvidio budućnost čovječanstva. Stoga nije niti čudo da obožavatelji i filmski entuzijasti diljem svijeta nestrpljivo očekuju nastavak koji nam ove godine dolazi u režiji pravog redateljskog vizionara kakav je nekada bio Ridley Scott (redatelj prvog „Blade Runnera“).
Osim redatelja nadu da ćemo iskusiti pravi filmski doživljaj ostavlja i fantastična glumačka postava koju predvode dvojica glavnih glumaca – Ryan Gosling i Harrison Ford koji ponavlja svoju ulogu policajca Deckarda iz prvog nastavka. Njima su se pridružili i oskarovac Jared Leto („Dobri dileri iz Dallasa“), Ana de Armas („Psi rata“), Barkhad Abdi („Kapetan Phillips“), Edward James Olmos (TV-serija „Battlestar Galactica“), Dave Bautista („Spectre“) i dobitnica nagrade Zlatni globus Robin Wright (TV-serija „Kuća od karata“).

OBJAVA NAGRADA 5. listopad:
Nagrade 1×2 ulaznice, za projekciju filma: ‘Blade Runner 2049.‘ koji u domaća kina stiže od 5. listopada 2017. godine osvojili su:
– za Cineplexx Zagreb: 1. Goran Banjanin 2. Vedrana Misita Držanić 3. Anđela Jelavić
– za Cineplex Split: 4. Jadran Franin 5. Stella Knutić
Ulaznice se podižu na blagajni Cineplexx kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta. Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 5.10. – 15.10.) kad želite na projekciju filma ‘Blade Runner 2049.‘.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, u idućem tjednu opet Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr

Foto: Press
Video: