Sunčana strana Prisavlja: Prijavite se za koncerte Kojota i Vatre!

Zagreb…

HRT nastavlja svoj open-air projekt Sunčana strana Prisavlja i u rujnu

Sunčana strana Prisavlja– Zbog velikog zanimanja publike, kao i iznimno pozitivnih reakcija javnosti, glazbenika i medija, Hrvatska radiotelevizija (HRT) je odlučila produljiti svoj ljetni open-air projekt Sunčana strana Prisavlja i u drugoj polovici rujna – poručuju s HRT-a.
Tako već u utorak, 22. rujna u 20 sati u goste na prisavski travnjak HRT poziva rokere i alternativce, a u 21 sat na središnjoj ljetnoj pozornici “Sunčane strane Prisavlja” nastupaju kultni Kojoti.
A samo dan poslije, u srijedu 23. rujna u 20 sati slavimo 15 godina “Vijesti iz kulture” – uz brojne osobe iz kulturnog i javnog života. Uz prijenos uživo s red carpeta, uz uzvanike i prijatelje, prisjetit ćemo se 15 godina jedine svakodnevne televizijske emisije koja 365 dana u godini donosi najnovije i ekskluzivne vijesti iz kulture iz Hrvatske i svijeta.
Potom u 21 sat počinje koncert popularne Vatre – a o tome koliko su se i oni u ovo doba korone zaželjeli svirke, uvjerit će se svi oni koji se na vrijeme prijave za svoje mjesto u publici na HRT-ovu prisavskom travnjaku (a koji i dalje, zbog epidemioloških razloga, smije primiti samo 200 najbržih obožavatelja).
– Sva ta događanja i koncerte, kao i dosad, izravno prenosimo na našem Trećem programu HTV-a (HRT-HTV3), tako da nitko neće ostati zakinut za svoju dozu dobre glazbe i kulturnih sadržaja. A prijave za koncerte primaju se putem sljedećih linkova – zaključuju s HRT-a.

22. rujna u 21 sat – za koncert grupe Kojoti
Obrazac prijave:

23. rujna. u 21 sat – za koncert grupe Vatra
Obrazac prijave:

Foto: Press