fbpx

Indira Levak: Kauboji, idemo do kraja!

Poručila je….

Pjevačica kaže da je oduševljena igrom Cindrića jer je jako borben

Indira Levak– Francuzi su nam uvijek veliki izazov. Bit će gusto. Vjerujem u prosudbu našeg trenera koji je odličan taktičar. Dečki su sigurno u dobroj formi i borit će se, ali uz to,trebat će nam i sreće.  Kao što moja pjesma kaže: Velikoj sreći se nadaj, je l’ sreća prati hrabre… – rekla je Indira Levak za portal Scena.hr. Pjevačici se sviđa borbenost naših rukometaša.
– Uvijek cijenim kad netko ostavi srce na terenu, pokaže upornost, volju i želju za pobjedom. A to smo osjetili svi gledajući našu reprezentaciju – naglasila je Indira. Kaže da je oduševljena igrom Luke Cindrića.
–  On je veliki borac i koji u najtežim situacijama pokaže odlučnost i puca na gol, dok neki vanjski igrači koji su puno viši ne pucaju, a to me zna iznervirati – otkrila je Indira uz osmijeh. Indira će večeras snažno navijati za naše rukometaše.
– Našim dečkima neće biti lako, ali zato ćemo im mi, svi zajedno, dati dodatnu snagu i biti podrška u svakoj akciji! Kauboji, idemo do kraja…na krilima pobjede – poručila je pjevačica.
Utakmica reprezentacija Hrvatske i Francuske pred ispunjenom Arenom Zagreb na rasporedu je danas s početkom u 20.30 sati.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=prN0q5NGIKs[/embedyt]