fbpx

Jerry Vale – Pjevač s nevjerojatnom životnom pričom u Supertalentu

Volio bih imati priliku pjevati na pozornici i na radiju, a ne biti prosjak, rekao je Jerry Vale

Ove nedjelje na pozornicu Supertalenta stat će pjevač Jerry Vale koji će podijeliti svoju vrlo zanimljivu životnu priču. Jerry Gabriel Vale De Los Rios porijeklom je iz Venezuele, a njegov životni put prije dolaska na Supertalent toliko je nevjerojatan da podsjeća na filmski scenarij.

Jerry Vale

Iako nikada nije išao u glazbenu školu, odmalena voli pjevati.

– Glazba je oduvijek moja strast. Još kao mali htio sam biti pjevač – priznaje Jerry Vale koji je unatoč toj želji upisao pravni fakultet.

Jerry Vale je imao odvjetničku karijeru u Dubaiju, ali put ga je prošle godine odveo u Hrvatsku gdje se zaposlio kao zabavljač tijekom turističke sezone. No, zbog pandemije koronavirusa zaglavio je u Hrvatskoj, gdje trenutno zarađuje pjevajući na ulici.

– Prije sam imao sve. Imao sam normalan život i karijeru odvjetnika. Zbog toga mi je u početku bilo teško staviti kapu na pod i prositi za život. Volio bih imati priliku pjevati na pozornici i na radiju, a ne biti prosjak – priznao je Jerry Vale koji se u Supertalent prijavio s velikom željom da postane hrvatska supertalent zvijezda.

Hoće li Jerry svojim pjevačkim nastupom impresionirati žiri Supertalenta tek ostaje za vidjeti, a s iščekivanjem nove epizode, na društvenim mrežama ne prestaju reakcije na prethodne nastupe.

Foto: Press