fbpx

Patrola na cesti u Francuskoj

Biarittz…

Patrola na cestiGlasoviti televizijski festival u francuskome gradu Biarittzu na svojemu će tridesetom izdanju, koje će se održati od 24. do 29. siječnja 2017. godine, prikazati domaću kriminalističku miniseriju Patrola na cesti. Priča je to o dva brata i zapletu koji se djelomično temelji na policijskoj istrazi i progonu te o obitelji koja je, kao i mnoge druge, bremenita problemima, složenim odnosima, ljubavlju, mržnjom, davanjem i otimanjem. Uokvirena malomišćanskim Patrola na cesti, Nataša Janjićokvirom i smještena na granicu dviju država kroz koje je ne tako davno prošao rat, s radnjom u kojoj se isprepliću policijska istraga šverca, sprovodi te krizme i mise serija je u prvome redu obiteljska priča.
Patrola na cesti nastala je prema motivima istoimene kratke priče pisca i novinara Jurice Pavičića, a redateljski je potpisuje Zvonimir Jurić. Direktor je fotografije Marko Brdar, producentica Ankica Jurić Tilić, a montažer Patrola na cesti, Slavko SobinTomislav Pavlić. Urednik je Mislav Brumec. U seriji glume Krešimir Mikić, Slavko Sobin, Nataša Janjić, Anđela Šmit, Mate Gulin, Daria Lorenci Flatz, Mirjana Ševo, Stipe Radoja, Petar Ćiritović, Jasmin Telalović, Vinko Kraljević i Mirela Brekalo.
Na televizijskome je festivalu u Biaritzzu prijavljeno više od 1200 uradaka, među kojima su dramske serije, dokumentarni filmovi i reportaže.

Foto: Press