fbpx

Plavi orkestar na RujanFestu 2014.!

Festival…

Plavi orkestarSedmo izdanje regionalnog festivala dobre zabave ‘RujanFest 2014.‘ ove vam godine priprema gostovanje i koncert jednog od najpopularnijih i najomiljenijih sarajevskih pop bendova. Nakon 2010. godine, legendarni Plavi orkestar predvođen Sašom Lošićem ponovno dolazi u Zagreb i ponovno će nastupiti baš u okviru RujanFesta u četvrtak 18.rujna 2014. Glazbeni put Plavog Orkestra obilježili su veliki hitovi, poput antologijskih ‘Suada’, ‘Kaja’, ‘Bolje biti pijan nego star’, ‘Sava tiho teče’, ‘Zelene su bile oči te’, ‘Kad mi kažeš paša’, ‘Simpatija’, ‘Ako su to samo bile laži’, ‘Odlazim’, kao i brojne druge skladbe, čija popularnost godinama ne prestaje.
rujanfestNa jedinstvenom prostoru trgovačkog centra Westgate od 12. – 21. rujna 2014. pred nama je deset dana bogatog programa, a posjetitelji će uživati u koncertima najvećih regionalnih zvijezda na 15 pozornica, te jedinstvenoj gastronomskoj ponudi iz Hrvatske, ali i cijele regije, začinjenoj s odličnih 85 vrsta piva, kao i uz najveći lunapark.
– Ovogodišnji Rujanfest  bit će najveći do sada, sa najboljim programom. Najveća regionalna glazbena imena obilježit će Rujanfest, a svatko tko dođe pronaći će ono najbolje za sebe! I ove godine osigurali smo besplatan prijevoz za sve posjetitelje, koji su odlučili jesen provest na najvećem festivalu dobre zabave – rekla je Anita Tuček iz organizacije Rujanfesta
Sedmo izdanje Rujanfesta, počinje spektakularnim otvorenjem na kojem će zapjevati regionalna glazbena zvijezda Željko Samardžić, a tisuće ljudi zagrijati će i kraljica estrade Jelena Rozga.
Ne propustite stoga uživati u spektakularnom glazbenom izdanju Plavog orkestra, četvrtak 18.rujna 2014. od 21:30h i RujanFest!
Ulaz na Rujanfest do 19 sati je besplatan, nakon toga ulaznicu će te platiti simboličnih 20,00 kuna!

Foto: Press