Doris Dragović uvijek sve pretvori u posebnu glazbenu čaroliju
By redakcija On 12 ožu., 2020 At 01:37 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Glazbena nagrada…

Doris Dragović dobitnica nagrade Zlatni Studio za pjevačicu godine!

Doris DragovićJedinstvena i prije svega posebna, Doris Dragović ovih dana ima razloga za slavlje. Naime, upravo njoj je pripala nagrada Zlatni Studio za pjevačicu godine. Kako mnogi kažu, jedan od najljepših glasova i jedna od najvećih glazbenih diva, bez ikakve sumnje opravdala je ovaj status.
Bilo da je riječ o rasprodanim koncertima, koje je održala tijekom svoje karijere, brojnim uspješnicama ili o posebnoj povezanosti sa svojom publikom, Doris Dragović uvijek sve pretvori u posebnu glazbenu čaroliju. Svojim vokalom, interpretacijom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Publici se prije svega uvijek na najbolji mogući način oduži nezaboravnim koncertnim druženjima ili novim pjesmama, koje se s velikim nestrpljenjem očekuju. Sve nabrojeno, uistinu je malo, kada je riječ o ovakvoj glazbenoj divi.
Stoga, ne preostaje nam ništa drugo, nego još dugo vremena uživati u bogatom glazbenom opusu, kojim nas već godinama daruje Doris Dragović.
– Ovom prigodom diskografska kuća Hit Records, čestita Doris Dragović na osvojenoj nagradi Zlatni Studio za pjevačicu godine – poručuju iz Hit Recordsa.

Foto: Press – Zvonimir Ferina

comment closed