fbpx

PopRock.hr – Nova emisija o hrvatskoj glazbi

Na TV…

Voditelji glazbene emisije PopRock.hr su Nina Slišković i Ermin Preljević

PopRock– Energija koju smo svi uložili u stvaranje novoga koncepta i proizvoda vidi se u svakome kadru, a vjerujem da će i gledatelji prepoznati naš trud te više vrednovati hrvatsku glazbu – rekao je urednik i izvršni producent emisije Poprock.hr Bojan Gazibara.
Od večeras na Drugome programu Hrvatske televizije gledatelji mogu pratiti novu emisiju o hrvatskoj glazbi PopRock.hr. Svakoga radnog dana s početkom u 19.10 emisija će donositi razgovore s mnogobrojnim autorima i izvođačima hrvatske glazbe, a gledatelji će dobivati informacije o novim koncertima, videospotovima, autorima novih pjesama te steći dojam kako izgleda jedan dan u životu naših glazbenika. Voditelji su Nina Slišković i Ermin Preljević, koji iza sebe imaju više od pet godina radijskoga iskustva.
Ninu Slišković, rođenu Splićanku, u Zagreb su doveli fakultet i posao.
Nina Slišković– Uživam raditi na emisiji PopRock.hr. Ne znam sviđa li mi se više scenografija koja je promišljena i savršena do zadnje pojedinosti, opušteni ugođaj s gostima ispred kamera ili cijela ekipa koja stoji iza kamera. Na kraju se nadam da će i gledatelji prepoznati polet, rad i trud cijeloga tima te da će uživati svaku večer s nama – izjavila je Nina Slišković uoči početka emitiranja emisije.
Ermin Preljević zagrebački je dečko koji u slobodno vrijeme piše scenarije za predstave i igra košarku. Kako mu je glazba ono što najviše voli u životu, PopRock.hr je prilika da tu ljubav prenese i na gledatelje.
Ermin Preljević– S obzirom na to da je ovo moje prvo televizijsko iskustvo, stvarno mi se posrećilo s ekipom koja radi na ovome projektu jer su toliko dobri i genijalni da uspiju izvući stvar kad god negdje zapnem. Mi smo zbilja svi kliknuli i uživamo na svakome snimanju! Gosti su u emisiji također odlično prihvatili tu energiju i nadam se da ćemo barem dio te pozitive i toga gušta uspjeti prenijeti i našim gledateljima, pa da će njima biti užitak gledati PopRock.hr kao što je nama užitak snimati – izjavio je Ermin Preljević.
PopRockPrvi tjedan emitiranja PopRock.hr donosi razgovor s Milom Kekinom i neobjavljeni videospot za samostalnu pjesmu Reno 4. Remi iz Elementala predstavit će svoj veliki projekt koji priprema najesen, a provjerit će i koliko je Luce slična popularnoj zvijezdi Adele. Gledatelji će imati prigodu osvojiti festivalski paket za Ferragosto Jam 10 u Orahovici gdje će Luce moći čuti i uživo. U emisiji će gostovati i ljubavno-glazbeni par Eni i Vjeko, a u prvome tjednu emitiranja predstavit će se i Marko Tolja.
– Jedna je ovakva emisija velik izazov, prije svega zbog kratkoga roka za početak prvoga snimanja, ali je istodobno i veliki užitak. Užitak je s jedne strane promicati hrvatske autore i izvođače, a s druge pružiti prigodu mladim audiovizualnim umjetnicima koji proizvode emisiju – dodao je urednik i producent Filip Trezner.
– Iznimno nam je drago što je Hrvatska radiotelevizija i ovaj put podržala jedan glazbeni projekt kojim će se povećati prisutnost domaće glazbe na državnoj razini te promicati stvaralaštvo i aktivnosti domaćih autora i izvođača – izjavila je uoči večerašnjega početka emitiranja emisije urednica Ivana Martinac.
Glazbenu emisiju PopRock.hr možete pratiti svakoga radnog dana na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 19.10 te na mobitelima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi. Emisija će biti dostupna i putem Facebooka, YouTubea i profila PopRock.hr na Instagramu.

Foto: Press