Kazališna ljetna špica: Ja, tata!, Muškarci.hr i Zlatni lančić od bižuterije
By redakcija On 3 lip., 2017 At 11:17 AM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Osijek…

Kazališna ljetna špicaVeć tradicionalna manifestacija u HNK u Osijeku ‘Kazališna ljetna špica‘ održat će se od 9. do 13. lipnja 2017. godine. Iako naizgled potpuno različite, ove tri uspješnice svaka na svoj, duhovit način, progovaraju, doduše kroz mušku optiku, o vječnoj temi: muško-ženskim odnosima, a koji često i u životu itekako mogu nasmijati.
U petak 9. lipnja s početkom u 20.00 sati na programu je predstava JA, TATA!. Ja TataUrnebesna je i dirljiva to ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: ‘Dragi, koje je boje trudnoća?’, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: ‘Što to danas znači biti tata?’ i ‘Zašto uopće imamo djecu?’, ako niste sigurni ‘Kakav porod želite?’ ili ‘Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?’, JA, TATA! dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja. Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.
Muškarci.hr, Goran Grgić, Boris Svrtan, Amar Bukvić i Filip DetelićU subotu 10. lipnja 2017. godine s početkom u 20.00 sati na programu je predstava Muškarci.hr. Predstava Muškarci.hr redatelja Maria Kovača premijerno je izvedena u veljači 2017. u kazalištu Vidra. A u predstavi u Osijeku igraju Boris Svrtan, Goran Grgić, Andrej Dojkić i Živko Anočić. Glumci u predstavi uz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoraju o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema muškarcima.
Zlatni lančićA u utorak 13. lipnja 2017. godine, s početkom u 19.30 i 21 sati, nasmijavat će vas Andrija Milošević, poznati crnogorski kazališni, filmski i televizijski glumac sa svojom HIT komedijom ‘Zlatni lančić od bižuterije‘. Kostadin /Lale/ je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život odjedanput konstatira da su godine prošle, a on školu nije završio i svi biznisi koje je pokrenuo su propali. Lijepih djevojaka dosta, ali njemu ne treba žena za život već neka da ga uzdržava. Neka bogata…I takva naleti…On je oduševljen da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može lako prevariti…
Ulaznice u pretprodaji na blagajni kazališta!

Foto: Scena.hr, Press

comment closed