fbpx

Ines Huskić – Yness i novi spot ‘summer high’

Ines Huskic– Pjesma je prava ljetna mješavina stilova, ima tu prizvuka i soula, funka i housea i još je pritom na engleskom jeziku. Priča o tome da kada voliš i kada si voljen da ti cijeli život, baš svaki dan, može bit kao ‘summer high’ – rekla je Ynes.

Svega nekoliko dana nakon premijere novog singla u radijskom eteru, Ines Huskić – Yness predstavlja i spot za novi singl “summer high”.

Mlada, zgodna i talentirana Yness ima apsolutno sve predispozicije za uspjeh. I ovog je puta udružila snage sa svojim suradnicima. Za glazbu i aranžman su zaslužni Saša Miočić i Mirza Tetarić dok su tekst pjesme napisali Marko Grupković, Mirza Tetarić i sama Ines Huskić.
Nedavno se probila na hrvatsku glazbenu scenu svojim debi plesnim singlom “Delete”, a publiku nastavlja osvajati novim ljetnim “Summer High”.

Nova pjesma jako brzo ulazi u uši, a ako ste već pjevušili prethodnu ”Delete” onda će vas i ova zaraziti!

Spot je radila ekipa iz Play Music Productionsa, sniman je u Zagrebu na tri lokacije i kroz tri dana. Za plesni dio zaslužni su koreografi Suzana Čečura i Ante Gluščević, te polaznici plesne škole S.O.S.S. tj. School of Street Styles.

Pogledajte spot:

[vsw id=”eREk3IiBd_M” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]