fbpx

Predstava Moja obitelj i jedan jež osvojila dvije nagrade!

Zagreb…

Predstava Moja obitelj i jedan jež– Kazalište Smješko imalo je intimnu i istinsku potrebu progovoriti o posvojenoj djeci i njihovim roditeljima. Posvojena djeca u većini slučajeva, kriju taj dio svog života od straha da će biti izložena izrugivanju. Zbog toga smo kroz predstavu ‘Moja obitelj i jedan jež’, progovorili o ovoj tematici uz podršku Udruge Adopta, Ministarstva kulture RH i Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba – piše u priopćenju kazališta.
Tek nekakvih desetak dana od obilježavanja ‘Svjetskog dana posvojenja’, predstava kazališta Smješko – Zalar: ‘Moja obitelj i jedan jež‘ osvojila je prestižnu Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju predstavu za djecu i mlade. Za ulogu posvojene djevojčice Anje u toj predstavi Jelena Hadži-Manev dobila je nagradu za najbolje žensko glumačko ostvarenje u kategoriji lutkarskih predstava i predstava za djecu i mladež.
Predstavu u kojoj možete saznati kako su Sanja, Vanja i Anja postali obitelj koja se dugo tražila, čekala i pronašla… na programu kazališta Smješko možete pogledati u 18. prosinca 2015. godine s početko u 12,00 sati.

Foto: Press