Sandi Cenov iskreno o prvim poljupcima i ljubavi!
By redakcija On 11 lip., 2019 At 09:42 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Praznik za dvoje…

Predavno je bilo da bi ja glumio da su mi se prvi poljupci i prvo ljubavno iskustvo dogodilo sad ovoga proljeća, kaže Sandi Cenov

Sandi Cenov– Kako su kod mene prva ljubav i prvi poljupci bili davno, u ovom sam spotu pribjegao naratorskoj ulozi. Predavno je bilo da bi ja glumio da su mi se prvi poljupci i prvo ljubavno iskustvo dogodilo sad ovoga proljeća. Ja samo pjevam, a dvoje mladih doživljavaju, prvu ljubav zajedno – poručio je Sandi Cenov.
Svi se sjećamo prvih poljubaca, ljubavnih iskustava, euforije, zadovoljstva. Kada pak o toj temi progovori, čovjek kojeg godinama prati glas jednog od najromantičnijih glazbenika, onda ga svakako treba poslušati.
Sandi Cenov progovorio je na svoj prepoznatljivi način, novom autorskom pjesmom, odličnog naziva ‘Praznik za dvoje‘. Kada je u pitanju ljubav i ljubavni stihovi, Sandi je definitivno na svom terenu što je u četvrt stoljeća dugoj karijeri, nebrojeno puta i dokazao.
Ništa drugačija nije ni nova pjesma ‘Praznik za dvoje’, za koju sam kaže da zrači optimizmom, ‘Praznik za dvoje je pjesma koju sam dosta dugo radio s proljećem u glavi. Radio sam je ove zime iščekujući proljeće i lijepo vrijeme. Međutim, znamo kakvo je bilo vrijeme u svibnju i jednostavno smo čekali ove lijepe dane, da pjesma napokon izađe van.
Riječ je o pravoj ljubavnoj pjesmi, koja je sjećanje na prvo ljubavno iskustvo, na prve poljupce, koje svi naravno pamtimo po dobru i s osmijehom. Kao autora glazbe i teksta nekako me najviše podsjeća na optimizam i na pozitivu za koju mi ljudi često znaju reći da je prisutna u pjesmi ‘Sunce moje to si ti’. Tako da mi se čini da ova pjesma ima jednako takvu snagu optimizma i veličana ljubavi i proljeća.’
Cijelu priču za koju je osim Sandija aranžerski i producentski zaslužan i Igor Ivanović, Sandi je zaokružio i video spotom, koji i ovoga puta potpisuje njegov dugogodišnji suradnik Denis Miloš.
‘Praznik za dvoje’, ali i sve ostale glazbene uspješnice Sandija Cenova možete uživo slušati i na jednom od predstojećih koncerata:
21.06. Kraljevica, Captain Hook Bar
24.06. Brač
06.07. Vir, Trg
27.07. Zadar, Yachting Bar

Autor glazbe: Sandi Cenov
Autor teksta: Sandi Cenov
Autor aranžmana: Igor Ivanović
Glazbeni producent: Igor Ivanović
Tonski snimatelj: Igor Ivanović
Redatelj spota: Denis Miloš

Foto: Press – Denis Miloš
Video:

comment closed