Supertalent: Bili smo prošle godine sjajni, a ove godine – eksplozija!
By redakcija On 12 ruj., 2018 At 10:29 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Nova TV…

Žiri showa Supertalent poručio gledateljima: Bili smo prošle godine sjajni, a ove godine – eksplozija!

SupertalentShow koji osvaja srca gledatelja, u šestoj sezoni vraća se na Novu TV, a ove godine gledatelje očekuje mnoštvo atraktivnih točaka i talentiranih natjecatelja koji će se boriti za titulu šestog hrvatskog showa Supertalent.
– Bili smo prošle godine sjajni, a ove godine, eksplozija! – poručila je Maja Šuput gledatelji u novoj sezoni te dodala kakvi će biti prema kandidatima:
– Mislim da su nam se kriteriji malo postrožili, jer prošle godine, kako je nama bila prva sezona, nismo znali što možemo očekivati od kandidata, pa smo mi bili dosta blagonakloni.
U prvih nekoliko emisija Supertalenta vidjet ćemo kako je izgledalo predstavljanje raznolikih talenta ispred žirija na snimanju audicija ovoga proljeća. Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić na audicijama su svakoj točki, uz kratki komentar nastupa, dodijelili jednu od dvije ocjene: DA ili NE.
U šestoj sezoni, koju će gledatelji imati priliku uskoro pratiti na Novoj TV, vidjet ćemo raznolike talente, a za svoju kartu u daljnje natjecanje borit će se plesači, pjevači, glazbenici, imitatori, iluzionisti, kao i natjecatelji s nikad viđenim talentom. Tko je od njih impresionirao, tko je rasplakao, a tko naljutio žiri, ne propustite uskoro doznati!

Foto: Press

comment closed