fbpx

Video: U HNK Zajc uz posebnu pogodnost

Rijeka…

Prve rujanske predstave u HNK Zajc uz posebnu pogodnost

HNK Ivana pl. ZajcaZa uvod u novu kazališnu sezonu, riječki HNK Ivana pl. Zajca odabrao je dvije velike prošlosezonske uspješnice, mjuzikl ‘Sunset Boulevard‘ 18. rujna i pravu riječku predstavu ‘Leica format‘ 24. rujna, a u prvim rujanskim predstavama publika će uživati uz posebnu pogodnost odnosno promo cijene ulaznica uz 50% popusta.
Kolika je popularnost mjuzikla ‘Sunset Boulevard’ Andrewa Lloyda Webbera u režiji Renate Carole Gatice, pod ravnanjem Igora Vlajnića i u koreografiji Tihane Strmečki, svjedoči i podatak da su ulaznice gotovo u trenu „planule“. No, svi oni koji su zakasnili na sada već rasprodanu rujansku izvedbu, omiljeni će mjuzikl, s Leonorom Surian Popov i Damirom Kedžom u glavnim ulogama, moći vidjeti već sljedećeg mjeseca, 7. listopada kada će biti upriličena i dodjela nagrada publike za najbolja umjetnička ostvarenja u ‘Zajcu’ prošle sezone.
HNK Ivana pl. ZajcaŠest dana nakon ‘Sunseta’, na programu je još jedna uspješnica za koju vlada veliko zanimanje publike, ‘Leica format’, velika ansambl predstava o Rijeci, u utorak, 24 rujna 2019. s početkom u 19.30 sati. Predstavu prema istoimenom romanu Daše Drndić u adaptaciji Gorana Ferčeca i režiji Franke Perković, s Tanjom Smoje u glavnoj ulozi, publika je ispraćala stajaćim ovacijama, a kritika isključivo pohvalama i najvišim ocjenama od kojih izdvajamo samo neke:
– Predstava o Rijeci za sva vremena; ‘Predstava vrijedna divljenja. Bogata, raskošna, slojevita i dramatična’; ‘Komad koji će dirnuti Riječane. Ukratko, izvrsna predstava’; ‘Predstava vrijedna ponovnog gledanja’; ‘Dvadeset i troje glumaca, jedan bolji od drugoga. Brilijantna parada kolektivne glume’; ‘Velika i raskošna predstava’…

Foto: Press – HNK Ivana pl. Zajca
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6NVixgiIgQU[/embedyt]