fbpx

Čiribu Čiriba: Upoznajte veselog policajca!

S Lukom Vidovićem…

Čiribu ČiribaNakon stomatologa, veterinara, vatrogasca, kontrolora leta, učiteljice razredne nastave, timaritelja životinja, plesne skupine Atomic Dance Factory, hokejaša Medveščaka, glazbenice Pamele Ramljak… deseti po redu ‘Čiribu Čiriba i vesela zanimanja’ 29. ožujka dovodi policajca. Vaša će djeca moći saznati sve što ih zanima o životu jednog hrabrog policajca; kako vode brigu o našoj sigurnosti? Na koji način hvataju kršitelje zakona? Kako se postaje policajcem uopće? Je li to naporan i težak posao?
Koliko će biti pitanja, ovisi o dječjoj znatiželji, ali možda postoji i nešto što zanima vas – roditelje! Odgovori na sva vaša pitanja o ovom zanimanju očekuju vas u Kulturno informativnom centru (Kic) u 11 sati.
Interaktivni i edukativni program za djecu ‘Čiribu čiriba – vesela zanimanja s Lukom Vidovićem‘ do sad je predstavio brojne goste, naučio djecu i roditelje razne zanimljivosti o svakojakim zanimanjima koja nas svakodnevno okružuju, a mnogi su mališani nakon završetka programa, dobili viziju o tome što žele biti kad odrastu. Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju hypo poklončići, smijeh, zabava i sudjelovanje u trikovima iz ‘Lukine čarobne kutije’.
S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme.
Ulaznice se kupuju isključivo na dan predstave, od 10 – 11 sati u prostorijama Kic-a, Preradovićeva 5/1.
Cijena ulaznice, u slobodnoj prodaji iznosi 25 kuna, no ukoliko rezervirate svoje ulaznice na vrijeme na rezervacije@menart.hr, iste kupujete na dan eventa po cijeni od 20 kuna.

Foto: Press