fbpx

Što je muškarac bez trikova u Bulldog Pub-u!

Luka Vidović…

Muškarac bez trikovaJedan od hrvatskih Superbrandova, stand-up komičar, iluzionist i veliki humanitarac Luka Vidović, ponovo starta sa satiričko – iluzionističkim showom ‘Što je muškarac bez trikova‘, ovog puta u Bulldog Pub-u 19.ožujka od 20,00 sati.
Naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije, magic showa i političke satire omogućit će vam jedinstveni kulturno-medicinski tretman zbog kojeg ćete u nešto više od sat vremena saznati: Kome čaj za debljanje nije pomogao? Tko si može priuštiti kavu na Stradunu? Kako se igraju nenamještene nogometne utakmice? Tko se našao na udaru kritika, a kome zvijezde ‘rikavaju’ od smijeha? – sve to i puno više donosi vam predstava, intrigantnog naziva ‘Što je muškarac bez trikova’.
Luka VidovićPredstava je autorski projekt iluzionista Luke Vidovića i redatelja Marija Kovača koji spaja iluzionizam sa satiričkim pogledom na svakodnevicu. Projekt je zamišljen sa željom da humorom oplemeni klasični iluzionistički show te na taj način iz trenutka u trenutak nasmijava publiku. U nešto više od sat i pol vremena predstava vam nudi niz vrhunskih trikova, originalnih šaljivih video uradaka i do sada neviđeni stand-up komičarski pristup.
Ovo je polu-cabaretska večer, gdje njihova publika može sjesti, uživati i smijati se zajedno s njima te barem nakratko, u svojim mislima, pobjeći od surove svakodnevnice.
Dođite po svoju dozu smijeha i zabave, 19. ožujka u Bulldog Pub, gdje će u 20 sati na pozornicu izaći Luka Vidović i pokazati vam što znači biti ‘muškarac s trikovima’.
Ulaznice možete kupiti putem www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 40 kuna.

Foto: Press