fbpx

Luka Vidović i Mario Kovač u Špičkovini predstavljaju ‘Što je muškarac bez trikova?’

luka-vidovic_plakat_sto-je-muskarac-bez-trikova-01

Što povezuje političare i medije, Luku Vidovića, Marija Kovača i jednu pretpremijeru?

Zahvaljujući izjavi hrvatskog premijera, malo zagorsko mjesto za koje su mnogi do tada mislili da ne postoji, postalo je nacionalnim herojem. Špičkovčani su se naljutili, vjerojatno do sada i odljutili, a uskoro će postati domaćini predstave koju su osmislili Luka Vidović i Mario Kovač: ‘Što je muškarac bez trikova?’. Pretpremijera će se održati 18. svibnja u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD)  Špičkovina u 21.00 sat, a intrigantni dvojac nasmijat će vas do suza .

Predstava je autorski  projekt iluzionista Luke Vidovića i redatelja Marija Kovača koji spaja iluzionizam sa satiričkim pogledom na svakodnevicu. Projekt je zamišljen sa željom da humorom oplemeni klasični iluzionistički show te na taj način vrati osmijeh na lice svekolikoj publici. U nešto više od sat vremena predstava vam nudi desetak vrhunskih trikova, niz originalnih šaljivih video uradaka i  do sada ne viđeni stand-up komičarski pristup.

Naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije i magic showa omogućit će vam jedinstveni kulturno-medicinski tretman zbog kojeg ćete u nešto više od sat vremena: a) Smršaviti desetak kilograma; b) Spoznati smisao života; c) Naučiti kako se obogatiti u par lakih koraka; d) Naučiti osnove engleskog jezika (PIPL MAST TRAST AS); e) Pronaći osobu vašeg života; f) Riješiti problem disfunkcije – pretpostavljate koje?  i g) Sve od navedenog!

Političari, glumci, pjevači i ostali estradnjaci bez njihova znanja i pristanka dobili su svoje mjesto u predstavi. Neki su pritom prošli loše, a neki još lošije. A vi, zar još uvijek vjerujete političarima?  Što čekate? Dođite i uvjerite se sami. Špičkovina će vam pružiti nezaboravan provod u toplo subotnje veče!

Broj ulaznica je ograničen, stoga vas molimo da svoje mjesto u dvorani osigurate na vrijeme. Ulaznice možete kupiti po simboličnoj cijeni od 20 kuna od 9. svibnja na prodajnim mjestima: ZABOK-Knjižnica Ksaver Šandor Gjalski; DUBRAVA ZABOČKA 81c– Bistro Minnie; ŠPIČKOVINA 16 – Bistro Dom Herc; BEDEKOVČINA- Općinska knjižnica i čitaonica te na svim prodajnim mjestima  Eventima (cijena ulaznice 30 kuna).