fbpx

Pala zadnja klapa snimanja serije Čista ljubav

Zagreb…

Čista ljubavOvih dana glumci popularne dramske serije ‘Čista ljubav‘ snimili su svoje posljednje scene i oprostili su se sa setom, a jučer je pala i zadnja klapa ove serije nakon koje su se svi još jednom okupili te proslavili uspješno odrađen posao. Iza vrhunske ekipe koju je okupio ovaj projekt nekoliko je mjeseci intenzivnog rada, a gledatelji će još do ljeta moći uživati u uzbudljivim nastavcima ‘Čiste ljubavi’.
– Nekako je tužno, neću sad viđati više Doru koja glumi malu Mašu, Taru, Momu… – izjavio je Janko Popović Volarić.
Glavna glumica Tara Rosandić je nakon zadnje snimljene scene izjavila:
– Jedva čekam malo sjesti sa svojim prijateljima, kolegama, malo se sad podružiti, onda ćemo tek valjda shvatiti da smo završili sa snimanjem.
Njihova najmlađa kolegica, Dora Arar, koju je uloga u seriji dovela i do nominacije za medijsku nagradu u kategoriji ‘Novo lice’ rekla je:
– Sad je vrlo bitna škola i dobre ocjene i obitelj i to mi je zapravo na prvom mjestu.
Ksenija Pajić također je nominirana za istu medijsku nagradu u kategoriji ‘Glumačko ostvarenje godine’, i to upravo zbog uloge Edite u seriji ‘Čista ljubav’. Ova poznata kazališna, televizijska i filmska glumica koja je još prije nekoliko dana snimila svoj posljednji prizor u seriji, također je došla na zadnju klapu pozdraviti se s kolegama. Svoju prvu ulogu u ovoj seriji ostvarila je i pjevačica Nives Celzijus koja otkriva svoje dojmove:
– Nedostajat će mi svi ovi divni ljudi. Toliko smo se zavoljeli i to sad nisu floskule i neke isprazne priče, zaista smo živjeli onako kao jedna obitelj.
Serija je okupila iznimne profesionalce, produkciju i glumce poput Momčila Otaševića, Olge Pakalović, Sanje Vejnović, Mladena Vulića, Ljubomira Kerekeša, Semente Rajhard, Marka Petrića, Csille Barath Bastaić, Martine Stjepanović, Armina Omerovića, Martine Čvek, Saše Anočića, a oni će nas i dalje svojim osebujnim likovima voditi kroz priču serije ‘Čista ljubav’ koja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim u nastavcima koji slijede.

Foto: Press