fbpx

Žanamari: Naša nova pjesma govori o pravoj ljubavi!

Prokleto lagano…

J’Animalsi nisu nestali, samo se frontmenica primirila na devet mjeseci da donese na svijet jedno malo zlato, kaže Žanamari

ŽanamariŽanamari & J’Animals snimili su svoj novi singl imena ‘Prokleto lagano‘. Glazbu potpisuju Žanamari Perčić i Gordan Dragić. Aranžman je djelo benda i Dragića, dok je Žanamari zaslužna za tekst, ali i montažu spota. Žanamari kaže kako je spot iskren i jednostavan. Pjevačica je u spotu prikazala ljubav prema suprugu, dolasku njihove bebice, ljubav prema glazbi i njihov dom. U razgovoru za portal Scena.hr lijepa trudnica govori o novoj pjesmi, ali otkrila nam je kako uživa u braku i veseli se majčinstvu.

Scena: Koja emocija u pjesmi je najsnažnija?
Čista, prava i prva ljubav. Ona koja te ojača i učini boljom osobom.

ŽanamariScena: Kako je pjesma nastala?
Iskreno pjesmu sam napisala davno jer sam upravu takvu ljubav priželjkivala i sanjala da će mi se dogoditi. Evo, pjesmom sam takvu ljubav očito prizvala u svoj život jer sam nedugo zatim upoznala Marija i od prvog dana do danas je zaista tako ‘prokleto lagano’ voljeti ga i biti uz njega i u dobru i u zlu. Spot je nastao spontano. Jedno popodne sam se igrala redateljice sa svojim suprugom i kad sam montirala naš uradak, shvatila sam da mi ne treba ništa više. Naš video je iskren, jednostavan i na njemu je sve što mene ispunjava u životu, naša ljubav, naša bebica koja je još skrivena, moja bilježnica u koju pišem pjesme, dakle glazba i naravno naš dom koji je u Tučepima. Dok sam gledala u svjetionik ispred svoje kuće u životu sam napisala puno stihova i odsanjala puno snova, od nekih čak i odustala, ali evo te iste snove mi je sad vratio moj divni suprug. Mislim da ćete tu našu lijepu ‘vibru’ osjetiti u spotu, a sve ostalo će vam ispričati pjesma ‘Prokleto lagano’.

Scena: Što vas je inspiriralo za pjesmu?
Inspiraciju za pjesmu uvijek tražim u sebi. Kako se cijeli ženin život temelji na ljubavi, pa evo čak i moj posao je jedna velika ljubav, ali prema glazbi, tako su i moje pjesme prožete emocijama. Presudan dio inspiracije za ovu pjesmu je bio zapravo gitarski rif kojeg je na probu donio gitarist mog benda Gordan Dragić. Imao je čak i dijelove melodije za pjevanje i sve me je to tako odvelo na pozitivu da sam prvi put u životu napisala optimističnu ljubavnu pjesmu! Dogodio se super trenutak i jedna posebna sinergija što je odličan moment za jedan bend.

ŽanamariScena: Koliko ste se kroz ovu pjesmu emotivno razotkrili?
U svakoj pjesmi sam 100 posto iskrena. To mi i jeste poanta glazbe, ljubavi i života. Biti svoj i biti iskren.

Scena: Planovi…
Najvažniji plan koji imam je naoružati se strpljenjem i biti najbolje što mogu za našu bebu koja je na putu. Sve ostalo će doći u svoje vrijeme. Istina, ne živimo više u metropoli, ali za jedan bend nije važno gdje žive, nego koga dotaknu svojom glazbom. Emocije putuju brzo i daleko, a i mi volimo svirati i putovati. Bitno je da J’Animalsi stvaraju glazbu i dalje i da nigdje nismo nestali, samo se frontmenica primirila na devet mjeseci da donese na svijet jedno malo zlato.

Foto: Nikola Matić
Video: [vsw id=”xU90fgxZLto” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]